Meny

 • Automatisk omstart av IP-kamera eller annet nettverkstilkoblet utstyr

  Slik gjør du for å kunne automatisk starte et overvåkningskamera på nytt uten å måtte bry deg med programmering, skript, kostbar programvare og skytjenester.
 • IP-styrt relé øker tryggheten for personell i utsatte og truende situasjoner

  NetAlert er en personalarm som har blitt utviklet for å øke tryggheten for personell i utsatte situasjoner. Alarmen brukes i mange ulike bransjer, alt fra kommuner, sosialkontor, fylkeskommuner, skoler og verdisentraler til transportselskaper.
 • Steng, lås og sikre en hel bygning på mindre enn ett sekund

  Å kunne raskt og sikkert låse alle dører i for eksempel en skole, sperre alle utfarter i et parkeringshus, eller hvorfor ikke låse ned hele Friends Arena med et knappetrykk i en app på telefonen din eller ved hjelp av en fysisk knapp, trenger verken å være kostbart eller komplisert.
 • Automatiske veibommer og porter – hvordan fungerer de?

  Når du kjører bilen frem til en veibom i et parkeringshus, så forventer du at den enten åpnes automatisk eller etter at du har tastet inn PIN-kode eller satt kredittkortet i leseren. Det som skjer bak kulissene og som får dette til å skje, er IP-styrte I/O-enheter. Som i eksempelet nedenfor.
 • Slik åpner du garasjeporten med telefonen

  Tenk så behagelig det hadde vært å kunne sitte i bilen og åpne eller stenge garasjeporten med smarttelefonen. Hvis du har en motordrevet garasjeport, så har vi styringen du trenger. Ingen fjernkontroller som krangler og blir borte. Det eneste du trenger, er telefonen din og vår GSM-styrte garasjeportåpner. Enkelt, sikkert og kostnadseffektivt.
 • DEMO – Digi Connect Sensor – DEMO

  Kom og bli med! Onsdag 12 oktober viser teknikere fra Digi International fram de unike egenskapene i den nye, batteridrevne Digi Connect Sensor. Du får muligheten til å stille dine spørsmål, og høre andres spørsmål bli besvart i avslappede former i et konferanserom i Stockholm City.
 • Ta kontroll over bilens lasterom

  Enten det er en eller hundre lasterommene overvåke gir deg HWg-Ares full kontroll. Uansett formål kan du være trygg på at Ares logger alle data og varsler deg slik du ønsker.
 • Patchbox – presentasjon

  Bli med på webinar, og se fordelene du får hvis du velger Patchbox, en ny og smart løsning som sparer både tid og penger, og som samtidig sørger for at dataracket/skapet ditt blir ryddig. Sett av 19. april, og meld deg på webinaret, som begynner klokken 11.00.
 • Slik gjør andre det for enkelt å ha full kontroll på fartøyene sine

  «Det er sikkert et varierende bruksområde for temperaturovervåkning på fartøy», påpeker Mikael, «men på våre fartøy, som er på vannet året rundt, er det viktig å vite at strøm- og varmeanlegg fungerer. Motor, rør og ventiler får ikke fryse til og bli ødelagt.
 • «Solligaen» – sett hjemplassen din på solkartet

  Er du lei av at Gotland vinner «Solligaen» for ørtende år på rad? Man får gjerne inntrykk av at SMHI, med alle sine satellitter, plukker ut finalistene ut fra en totaloversikt over hele landet. Dessverre går det ikke fullt så rettferdig til. Med din egen måler kan du imidlertid få hjemplassen din frem i sola.