Meny

Designverktøyet Brady Workstation

Brady Workstation er et kraftig verktøy som passer til alle Brady-skrivere, og hjelper deg med å lage dine egne skilt og etiketter for ethvert formål

Brady Workstation: Kreativ allsidighet for profesjonelle, merkebehov

Brady Workstation er en banebrytende programvareplattform som baner vei for opprettelse og utskrift av tilpassede etiketter og merkinger. Ved å tilby et variert sett med verktøy og apper, revolusjonerer det arbeidsflyten for brukere på tvers av en rekke bransjer. Her er noen grunner til at Brady Workstation er et uunnværlig verktøy.

Det er mulig å administrere flere skrivere på en lisens av programvaren, og hvis du har WIFI-versjonen av de håndholdte Brady-skriverne, kan du ved hjelp av en mobilapp laste ned maler til skriveren.

  1. Tilpasningsevne og allsidighet: Plattformen tilbyr brukerne fleksible verktøy for å lage en rekke etiketter. Enten det handler om sikkerhetsmerking, laboratoriemerking, produktmerking eller anleggsmerking, kan Brady Workstation tilpasses for å oppfylle spesifikke bransjebehov og krav.

  2. Effektivitet og tidsbesparelse: Ved å tilby forhåndsdefinerte maler og raske designfunksjoner, sparer Brady Workstation brukerne for tid. Det gir også mulighet for serieproduksjon, noe som er uvurderlig for brukere som trenger å lage mange lignende markeringer raskt og effektivt.

  3. Avanserte designfunksjoner: Den avanserte utgaven av Brady Workstation gir tilgang til sofistikerte verktøy for å lage detaljerte og komplekse markeringer. Muligheten til å legge til bilder, strekkoder, databaser og avanserte grafiske elementer gir brukerne større kreativ frihet og presisjon.

  4. Integrasjon og materialkompatibilitet: Plattformen integreres sømløst med ulike Brady-skrivere og merkematerialer, noe som sikrer en sømløs prosess fra design til utskrift. Den støtter også ulike typer merkematerialer og overflater for å møte ulike behov i ulike bransjer.

Eksempler på bruksområder og versjoner:

  • Sikkerhetsmerking: I industrien er tydelige sikkerhetsmarkeringer avgjørende for å unngå ulykker og overholde regelverket. Med Brady Workstation kan brukerne lage tilpassede sikkerhetsmarkeringer som tydelig kommuniserer farer og sikkerhetsforskrifter.

  • Effektiv lagerstyring: For lagerstyring og lagerkontroll tilbyr Brady Workstation verktøy for å lage konsistente og lesbare etiketter som muliggjør nøyaktig identifisering og sporbarhet.

  • Spesialisert laboratoriemerking: I forsknings- og laboratoriemiljøer gjør Brady Workstation det mulig å lage detaljerte etiketter for riktig merking av prøver, kjemikalier og utstyr.

  • El- og datacom-merking: For strøm- og datanettverk tilbyr plattformen muligheten til å lage detaljerte etiketter for riktig merking av kabler, paneler og utstyr.

Plattformer (operativsystemer)

Brady Workstation er kompatibel med:

  1. Windows: Plattformen er optimalisert for å fungere på forskjellige versjoner av Windows-operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8. Dette gjør den tilgjengelig for et bredt spekter av brukere som bruker Windows-baserte enheter.

  2. Nettbasert bruk: Noen funksjoner i Brady Workstation kan også nås via en nettleser, noe som betyr at brukere kan få tilgang til visse verktøy og apper selv på enheter som støtter nettleserbasert bruk, uavhengig av operativsystem.

 

Versjoner

Basic Edition av Brady Workstation:

Basic-utgaven av Brady Workstation tilbyr en brukervennlig plattform for å lage grunnleggende etiketter raskt og enkelt. Det er perfekt for brukere som trenger å lage enkle, tekstbaserte etiketter med grunnleggende formatering og enkle grafiske elementer. Denne versjonen kan være ideell for mindre merkeprosjekter eller for de som ikke krever avanserte designfunksjoner.

Advanced Edition av Brady Workstation:

Den avanserte utgaven av Brady Workstation er designet for mer avanserte og komplekse merkingsbehov. Denne versjonen har et utvidet sett med verktøy og funksjoner som gjør det mulig å lage mer detaljerte og sofistikerte etiketter. Med avanserte grafiske verktøy, muligheten til å legge til bilder, strekkoder, databaser og andre avanserte funksjoner, er denne versjonen mer tilpasningsdyktig og fleksibel for å møte de høyere kravene til større industrielle eller komplekse merkeprosjekter.

Forskjellen mellom Basic og Advanced Edition:

Forskjellen mellom Basic- og Advanced-utgavene ligger i funksjonaliteten og mulighetene. Basic-utgaven tilbyr grunnleggende designverktøy for enklere etikettoppretting, mens Advanced-utgaven gir brukerne tilgang til mer avanserte funksjoner og verktøy for å lage mer komplekse og detaljerte markeringer.

Advanced-utgaven inneholder vanligvis flere apper og moduler som kan integreres for å oppfylle spesifikke bransjebehov, for eksempel sikkerhetsmerking, el- og datacom-merking, laboratoriemerking og mer. Den er designet for å gi brukerne større fleksibilitet, presisjon og kreativitet når de lager skreddersydde markeringer for forskjellige bruksområder.

Avslutningsvis er Brady Workstation, uavhengig av hvilken utgave som velges, en kraftig plattform som tar sikte på å lette merkeprosessen ved å tilby tilpassede verktøy og applikasjoner for å lage tydelige, presise og profesjonelle etiketter. Valget mellom Basic- eller Advanced-utgaven avhenger av brukerens spesifikke behov og graden av kompleksitet i merkeprosjektene de administrerer.

LAB-programvare

Denne omfattende programvaren er spesielt utviklet for å hjelpe laboratoriet ditt til å kjøre mer effektivt.
Avanserte designfunksjoner lar deg lage mer tilpassede etiketter som passer behovene i laboratoriet ditt.   

Med dette kan du implementere en ny identifikasjonsprosess som bidrar til å eliminere kostnader i tilfelle feil og holde ting i gang på laboratoriet ditt.                                                                                                           

Med Bradys brede utvalg av kompatible skrivere kan du dra nytte av fargeutskrift på lab-bestandige materialer
Levering av Lab-TES

Programvaren kan lastes ned fra:

https://workstation.bradyid.com/sv/catalog
(Lisensnøkkel kreves etter prøveperioden, og det er én lisens per arbeidsstasjon)

 

Produktområder

 
Etikettskriver BBP12 fra Brady er en kompakt, pålitelig og rimelig skriver til skrivebordet. Perfekt til identifisering av kabler, komponenter, produkter og laboratorieutstyr. BB12 har en LCD-skjerm med farger og intuitivt brukergrensesnitt samt bredt etikettutvalg. Skriveren leveres med programvaren Brady Workstation Product & Wire Identification, slik at man enkelt kan lage profesjonelle etiketter.
10 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BMP41 etikettskriver er en slitesterk og bærbar løsning som lar deg lage etiketter i den lengden du velger, eller ferdige løpende etiketter opptil 25 mm brede. Enten du skal utføre daglige oppgaver eller engangsoppgaver er BMP41 en enhet for all merking, fra merking av kabler og generell ID til etiketter med flere områder, for eksempel patchpanel, terminalblokk med mer. BMP41 leveres med programvaren Brady Workstation Product & Wire Identification Software,
7 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
M210 håndholdt bærbar etikettskriver fra Brady. En alt-i-ett-skriver for datakommunikasjon, elektrikere eller generelle industrimiljøer. Med etikettmateriale som er spesialutviklet for krevende miljøer lager skriveren M210 raskt og enkelt etiketter som sitter i mange år til tross for ekstreme temperaturer, og på bøyde eller svært strukturerte overflater.
2 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Brady-skriveren i3300 er en industriell etikettskriver som er en brukervennlig PC-basert skriver. Den kan skrive ut et komplett utvalg av sikkerhetsetiketter, anleggsetiketter, kabelmerking og skilt samt utstansede etiketter for identifisering av kabler, produktidentifikasjon samt laboratorieidentifikasjon. Mer enn 50 forskjellige Brady-etikettmaterialer er kompatible med i3300.
17 980 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
S3700 är en flerfärgsskrivare med inbyggd skärare. Förbättrad med enkel materialladdning, snabb utskriftshastighet och walk-up &; utskriftsfunktioner.
45 920 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med BradyJet J4000 tar skoler merkeprosessen til et nytt nivå når det gjelder tydelig og sikker merking av kjemikalier, oppbevaringsrom og skolelokaler.
43 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
11 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BMP71 etikettskriver er oppdatert til M710 – se hva som er forbedret: Større batterikapasitet, slik at opptil 4 500 etiketter kan skrives ut per batterilading Ny berøringsskjerm, automatisk klippefunksjon og mer ergonomisk håndtak for å lette transporten Oppgradert fra NiMH- til Li-ION-batteripakke – lettere og raskere – samme som på AC
14 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter