Meny

Fiberkabler metervare

Mange ulike installasjoner krever også et stort utvalg av ulike fibertyper. Direktroniks fiberkabel som metervare gir deg flere muligheter til å velge riktig fibertype avhengig av hvilken installasjon du skal gjøre. Alle typer kabel kan bestilles i ønskede lengder ferdig-kontakterte.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

5

Modell fiberkabel

Vis mer

MM/SM

Vis mer

Duplex/Simplex

Vis mer

OM

Vis mer

Lengde (m) fiberkabel

 
Her har vi samlet fiberkabler som har en litt mer spesifikk utforming. Fra uvanlige lengder og kontakter til robuste kabeltyper.
1 079,50 NOK 1 270 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ekstra slitesterk utendørskabel med armering For ekstra slitestyrke velger man armert utendørskabel. Legges i fiberbeskyttelsesrør eller direkte i bakken. Kabelen er av såkalt "loose tube"-konstruksjon og har løse fiber i tuber rundt en sentral strekkforsterkning. Over tubene ligger lag med strekkforsterkning, PE-mantel og korrugert stålplate. En gelfylt (Tixotrop) isolering samt vannblokkerende teip rundt fiberparene gir beste vannsperre til bruk i de fleste miljøer. Kan bestilles i ønskede lengder ferdig kontaktert. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
28,31 NOK 33,30 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2–4 fiber kombinert inne-/utekabel for installasjon inne og ute. Den praktiske konstruksjonen med kun 7,0 mm i utvendig diameter gjør den enkel å avisolere og praktisk å arbeide med. Et godt valg når man ønsker en «kraftigere» kabel til installasjoner der vanlig fiberpatchkabel virker for svak. Uten halogen, med flammehemmende isolasjon (HFFR).
27,30 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
2-24 fiber kombinert innendørs/utendørs kabel for installasjon innendørs og utendørs. Den smidige konstruksjonen sammen med fiber gjør den enkel å avisolere og gir en problemfri forlegging/installasjon.
43,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
For tilkobling i krysskoblingspanel og kortere avstander innendørs med halogenfri og flammebeskyttet isolering (HFFR). Den store strekkfastheten garanteres av et Kevlar-garn som også gir en ekstra liten utvendig diameter.
34,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter