Meny

Vi løser SFP-utfordringene dine enklere og rimeligere

Siden vi alltid tilbyr personlig teknisk rådgivning og brukerstøtte, og samtidig svarer i løpet av tre ring

SFP

  • Gratis teknisk rådgivning og brukerstøtte fra 08.00 til 17.00 hver dag
  • Svarer på telefonen innen tre ring
  • Hjelper deg med å finne frem i jungelen av mer enn 40 000 optiske moduler
  • Levering på to dager for de fleste moduler
  • Vi kan de uvanlige kompatibilitetene

Siden vi alltid tilbyr personlig teknisk rådgivning og brukerstøtte, og samtidig svarer i løpet av tre ring (mandag–fredag, 08.00–17.00), kan du være trygg på at du får unik hjelp når du skal navigere i jungelen av optiske moduler med over 40 000 forskjellige kompatibiliteter.

Vi kan ikke love at vi klarer å løse alt, men vi løser det aller meste – og til og med raskt. Det kan også våre mer enn 700 årlige kunder bekrefte.

Når andre kun tilbyr moduler for noen hundre konfigurasjoner, skryter vi av at vi har mer enn 15 200 sertifiserte kompatibiliteter, der vi i de alle fleste tilfeller kan levere i løpet av to dager, og unntaksvis i løpet av åtte dager. I enkelte ekstreme tilfeller kan naturligvis komponentmangel føre til lengre leveringstider, men det er unntaket.

Det viktigste er at vi ikke gir oss før du har fått hjelp med problemet ditt. Dette skiller oss ut som leverandør, og det gjør også utmerkelsen «SM i kundeservice». Som det første IT-selskapet noen sinne vant vi denne prisen i denne svært åpenbare konkurransen.

Vi er her for å hjelpe deg – og det gjør vi. Ring oss i dag: +46 (0) 8 524 00 700.

Produktområder

 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber.
347 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BiDi som i bidirectional/dobbeltrettet og WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler det seg cirka 40 tHZ (40 000 GHz) optisk båndbredde i det «lavdempende» spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
522 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BiDi som i bidirectional/dobbeltrettet og WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler det seg cirka 40THz (40000 GHz) optisk båndbredde i det “lavdempede” spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
298 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-LR (long reach) for singlemode 20km bruker 1310nm bølgelengde. På avstand kortere enn 1km bør man bruke en demper på ca 2-3dB for å ikke risikere skade på mottakerens krets.
630 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-SR (short reach) bruker 850 nm bølgelengde og gir 10 Gbps over en multimode-fiber.
429 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
SFP+ DAC Direct Attach Cable er et produkt som kan brukes som kortere patchkabel istedenfor dyrere SFP+ med laser og fiberkabel, og du får hastigheter opp til 10 Gbps. Hvis du vil konfigurere med ulike konfigurasjoner på side A og side B, så ta kontakt, vi løser det.
298 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
807 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
BiDi som i bidirectional/dobbeltrettet og WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret.
807 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 127-0013
16GB USB3.1Gen1/5Gbps
151 NOK eks. mva