Meny

Effektiv perimeterbeskyttelse kan gi trygghet og være forskjellen mellom et innbrudd og et innbruddsforsøk. Et sikkerhetssystem kan beskytte eiendommen med sikkerhetsbelysning og lydsystem for avskrekking, som aktiveres av værbestandige PIR-sensorer, linjedetektorer eller lasersensorer.

Det gir et svært pålitelig beskyttelseslag for både små og store steder. Det kan for eksempel kobles sammen med innbruddsalarm eller IP-konverteringsenhet for å kommunisere til kameraer eller et kamerasystem.

 

perimeterskydd.jpg

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

43

Substance

Vis mer
 
Med hjelp av linjedetektorer kan lage et effektivt områdevern, uten synlige hindringer. En slags usynlig gjerde som omgir et beskyttet område og varsler hvis noen bryter den usynlige grensen. Alarmsignalet kan kobles til et overvåkingskamera eller annet overvåkingsutstyr for adekvate tiltak. Du får tidlige varselsignaler om inntrengning og kan sette inn riktig tiltak før alvorlig skade oppstår.
423 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109790
Valgbar deteksjonsavstand opptil 30 m
2 120 NOK eks. mva
 
Når lyset ikke strekker til og du likevel trenger å se hva som skjer når det er mørkt, er IR-belysning løsningen! Vi kan i dag tilby IR-belysning for de fleste bølgelengder, avstander, strålingsvinkler og miljøer. Her får du IR-belysning for 850 nm med 6 stk. 2 W High Power LED og PoE, som er tilpasset for utendørs bruk ned til –30 grader og som er IP66-klassifisert.
813 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Bevegelsesaktivert lydavspilling med PIR-sensor. Innebygd lydavspiller og høyttaler av god kvalitet. Bruksområder: Bruke lyd til å varsle uvedkommende om for eksempel videoovervåkning. Som automatisk tolk i museer, gallerier, utstillingshaller og lignende. Reklame i kjøpesentre, butikker, supermarkeder, heiser og lignende. Taleveiledning i fellesområder. Som en lydpåminnelse hjemme for personer som lider av hukommelsestap. Som talealarm for å varsle mennesker ved enkelte spesielle situasjoner.
981 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109696
DygiZone hvitt kontrollpanel for lyssystem
968 NOK eks. mva
 
Markedets minste linjedetektor. Effektiv beskyttelse mot inntrengere ved vinduer, dører, balkonger, korridorer med mer. Diskret og stilren nok til å passe selv i hjemmemiljø. Også tilgjengelig for innfelt montering tenkt for montering i kanal bak sjalusier.
3 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109708
inkl. strømforsyning, værbestandig kapsling, SPL 104Db
1 620 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0536
Sensor PIR-bevegelsessensor (for DI-port)
498,95 NOK 587 NOK Listpris eks. mva
Vare.nr 20110137
Vägghögtalare MDF, inomhus
6 990 NOK eks. mva
Vare.nr 20110297
Musikhögtalare, inomhus
7 720 NOK eks. mva
Vare.nr 20109796
med 20 konfigurerbare soner
69 650 NOK eks. mva
Vare.nr 20109792
Valgbar deteksjonsavstand opptil 30 m
1 640 NOK eks. mva
 
LED-pære med høy effekt og hvitt lys, av god kvalitet og med lang levetid. IP66-innkapsling for bruk utendørs. Effektiv todelt optisk linsebehandling oppnår 90 % av lyseffektiviteten. Kapsling av aluminium med god varmeledningsevne for å forbedre varmespredningsegenskapene.
5 500 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109775
Valgbar deteksjonsavstand på 3, 6, 9 eller 12 m
908 NOK eks. mva
 
Effektiv beskyttelse mot inntrengere, monteres på utsiden av vinduer, dører og balkonger. Infrarød linjesensor tilpasset kontorbygg, industri og offentlig miljø, men også for hjemmemiljø som ønsker en stilren og trygg skallsikring med kablet alarmoverføring som kan kobles til eksisterende alarm.
2 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109697
ekspansjonsenhet med fire soner som kobles til DygiZone
1 400 NOK eks. mva
 
Denne enheten brukes til å aktivere lys ved bevegelser innenfor det valgte området. GJD Mini Opal PIR (passiv infrarød) sensor er utformet for bruk utendørs (IP55) med en maks. deteksjonslengde på 30 meter.
739 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109816
SD-kort, abonnement kreves, bestilles i appen
5 170 NOK eks. mva
 
Clarius®-sortimentet med lyskastere med høy ytelse og hvitt lys er utformet for å gi klasseledende ytelse, lang levetid og ekstremt lite vedlikehold. De inneholder de nyeste overflatemonterte lysdiodene med god ytelse og overlegen pålitelighet. Hver enhet er utstyrt med integrerte styringskretser som for å styre LED-lyset, noe som gir konsekvent belysning og beregnet levetid på mer enn 10 år.
3 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En ekstremt pålitelig sikkerhetsenhet som er utformet for å skape en virtuell (usynlig) vegg og overvåkingssikkerhetssone. Laseren kan programmeres ned til 10 cm og fungerer med optimal presisjon for nøyaktig og pålitelig deteksjon av inntrengere.
13 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Clarius® Plus-serien av effektive infrarøde LED-belysningsinstrumenter er designet for å gi klasseledende ytelse med lang levetid og kreve ekstremt lite vedlikehold. Med de nyeste overflatemonterte LED-pærene med doble kjerner, forbedret optisk utgang og enestående pålitelighet leverer de svært gode nattbilder. Hver enhet er utstyrt med integrerte styrekretser for å grundig kontrollere LED-utgangen, noe som gir konsekvent belysning og beregnet levetid på mer enn 10 år.
3 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter