Meny

Alarminnsamling loggere og reléstyring

Diagram Passive Med 30 års IP-erfaring, teknisk kunnskap og stort og unikt produktutvalg hjelper vi kundene våre med å skreddersy smarte løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av et datarack, total kontroll over flere hundre noder i en serverhall, administrasjon av utstyr som ikke er tilgjengelig, kjøle- og fryserom. Vi har de riktige produktene og rask levering.

Produkter (70)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

70

Grensesnitt

Vis mer

Digital Input

Vis mer

Temp/Humidity monitoring

Vis mer

Analog I/O

Vis mer

Counters

Vis mer

Wireless

Vis mer

SNMP

Vis mer

Scheduling

Vis mer

Bevegelse

Vis mer

Strøm

Vis mer
Vare.nr 119-0415
SMS-alarm ved uønsket temperatur og strømbrudd
683 NOK eks. mva
 
Lettinstallert nettverkstermometer for små og store behov. Å kunne veksle mellom kablet PoE – IEEE 802.3af eller WiFi – 802.11 b/g/n (2,4 GHz) i en og samme overvåkningsenhet gir rask og problemfri installasjon. Innebygd webserver med pushprotokoll gjør det enkelt å overvåke data via produsentens skytjeneste SensDesk (gratis for opptil ti enheter). Strømadapter og en temperatursensor er inkludert ved levering.
2 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Unngå vannskader ved å bli varslet på riktig måte til riktig tid. Nye WLD2 har mulighet for soneinndeling der hver sone kan varsle separat via e-post, SNMP og også med SMS og telefonanrop (via tilbehør). På den måten vet du raskt nøyaktig hvor vannlekkasjen er, maksimal sensorlengde for hver sone er 185 meter fordelt på tilkoblingskabel samt sensorkabel, slik at du kan dekke et veldig stort areal med bare én WLD-enhet. Fleksibel installasjon, siden enheten støtter både Wi-Fi og kablet Ethernet og PoE.
3 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HWG-STE Nettverkstermometer er et flott verktøy i alle nettverkstilkoplede miljøer der det stilles høye krav til kontrollert temperatur og luftfuktighet. Eksempler på bruksområder for et IP-termometer kan være alt fra temperaturovervåking av varmesystem, AC-anlegg, kjøleskap/fryser, serverrack og dataskap.
1 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatursensor, hovedenhet
1 060 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor inkludert, PoE
1 850 NOK eks. mva
 
Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur hvis du vil. Passer like bra utendørs, IP66, som innendørs. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
3 070 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
X-405 gir deg en kostnadseffektiv overvåking av temperatur og luftfuktighet. Innebygd nettserver fungerer helt enkelt uten ekstern programvare eller skytjeneste. All setup gjør du rett i nettgrensesnittet i nettleseren din eller i app. Håndterer 16 sensorer og varsler via e-post enn SNMP ved uønskede verdier.
2 450 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
For temperaturovervåking av store anlegg er X-406 riktig valg. Innebygd nettserver fungerer helt enkelt uten ekstern programvare eller skytjeneste. All setup gjør du rett i nettgrensesnittet i nettleseren din eller i app. Håndterer 64 sensorer og varsler via e-post enn SNMP ved uønskede verdier.
3 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 370 NOK eks. mva
Vare.nr 20100151
Modbus RS485 kontroller 32 sensorer & 16 temperatursensorer
3 770 NOK eks. mva
 
HWg-PDMS hjelper deg å samle inn data og historikk fra dine HWg-sensorer. Data lagres i database og vises i diagrammer som gir deg et raskt og tydelig bilde av tilkoplede sensorers verdier over valgfri tidslinje.
2 220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0001
USB Temperatur datalogger med alarmfunksjon –30 til +70 ℃
477 NOK eks. mva
Vare.nr 20102369
STE2 R2, Wi-Fi IP-termometer, temperatursensor medfølger, PoE
2 170 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0475
Adgangssystem for alle elektroniske låser og RFID-lesere
4 520 NOK eks. mva
Vare.nr 20102432
PoE, Wi-Fi, Sensorer med fire kabler, og to DI for lukking
0 NOK eks. mva
 
Ekstra stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP67, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på mer enn 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
8 420 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0590
SMS-gateway inkludert ekstern antenne på 3 m kabel
3 830 NOK eks. mva
Vare.nr 20101610
SMS-gateway LTE inkl. ekstern antenne med 3 m kabel
4 480 NOK eks. mva