Meny

Andre produkter

Produkter (36)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

36
 
CoolOne og CoolMouse er to vanntette produkter først og fremst ment for krevende miljøer innen helsevesen, laboratorier og næringsmiddelindustri. De er klassifisert i henhold til IP68 og oppfyller strenge hygieniske krav. Overflaten tåler rengjøring med både alkohol og blekende vaskemiddel, noe som letter rengjøring og desinfisering
2 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det supertynne, elastiske dekselet til tastatur, både standard og til bærbare datamaskiner, gir en hygienisk og slitesterk overflate med maksimal tastefølelse, og som er lett å rengjøre. Med lett avtørkbar og desinfiserbar beskyttelse mot kaffesøl, støv, bakterier og annet smuss passer det perfekt i syke- og tannpleiemiljøer, men også rentrom, verksteder og andre rom der det vanlige tastaturet kan bli skadet eller forurenset.
38,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 140-9929
20 m x 122 cm rull ESD-matte
7 980 NOK eks. mva
 
Nå kan du forbedre lydopptaket i møterommet med distribuerte mikrofoner i stedet for én enkel sentral mikrofon. Konferansemikrofonen kobles til datamaskinen med USB og kan drive ytterligere tre mikrofoner som du sprer ut på bordet.
1 220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20101678
Trådlöst och tvättbart IP68 tangentbord, vitt
1 750 NOK eks. mva
 
Disse hygieniske tastaturene, som kan sprites og kjøres i steriliserende autoklaver eller termo-desinfiseres, oppfyller strenge hygieniske og ergonomiske krav. En spesiell tastelås kan aktiveres slik at man unngår utilsiktede tastetrykk under avtørking. En slitesterk serie med tastatur i full standardstørrelse. Perfekt til helsevesen og tannleger, laboratorier og næringsmiddelindustrien.
1 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Klebematten er en limbehandlet plastfilm som effektivt fjerner det siste fine støvet fra sko og vognhjul. Perfekt til laboratorier, operasjonsrom, forskningsrom og datahaller.
263 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Vanntett (IP68) og kjemisk bestandig MightyMouse passer svært godt i de fleste miljøer i helsevesen, næringsmiddelindustri og andre industrielle sammenhenger. Det er en full størrelse 5-knappers mus med høyre/venstre-klikk og bla, akkurat som en vanlig mus. Den helstøpt silikonoverflaten er helt tett, slik at musen kan nedsenkes i vann for rengjøring
1 170 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20102296
Trådlös Mus, USB, IP65, scroll-funktion, vit
751 NOK eks. mva
Vare.nr 20103037
Manuell hånddesinfeksjon
1 890 NOK eks. mva
 
Den tynne silikonfilmen gir tastaturet effektiv beskyttelse mot smuss, bakterier og væske. Du får en fin og glatt overflate som er enkel å vaske og bruke på nytt. Det fleksible silikonmaterialet er behagelig å skrive på og oppleves ikke som like glatt som vanlig plast.
112 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Beskytt følsomt elektronisk utstyr ved å koble det til den omgilvelsenes jord, så unngår du skader på grunn av elektrostatisk utladning. Bruk matten som underlag på .
314 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8034
Desinfiserbar USB-mus med rullefunksjon, hvit, 60 cm kabel
556 NOK eks. mva
 
Vanntett (IP68) og kjemisk bestandig passer den lille og ergonomisk utformede Petite Mouse svært godt i de fleste miljøer innenfor helsevesen, næringsmiddelindustri og andre industrielle applikasjoner. Det er en 5-knappers mus med høyre/venstre klikk og rull, akkurat som enhver standard mus, men er litt mindre. Den helstøpte silikonoverflaten er helt tett, noe som gjør at musen kan nedsenkes i vann for rengjøring
1 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20102832
Svart, 1,8m spiralkabel, krokodil
309 NOK eks. mva
 
60 eller 80 universelle taster med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare og/eller programvaremessig, gjør XK60/80 til en svært allsidig tastatur. Den har en slitesterk ytterside med myke kanter som beskytter mot støt og fall.
3 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan nesten enhver aktivitet brukes for å styre en datamaskin. I relé-tastaturet lagrer du alle kommandoer, tekststrenger og musbevegelser som du ellers hadde måttet skrive på det vanlige tastaturet.
1 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det er et generelt krav i mange datahaller at alt kontormateriell skal være avledende, også papirkurvene.
342 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pedaltastaturet er redningen for de med skuldre og håndledd som ikke lenger tåler anstrengende musetrykk og for de som daglig utfører de samme tastetrykkene på tastaturet.
2 580 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 125-8216
14 ingångar, 2 ut, USB
1 620 NOK eks. mva