Meny

Posisjonering og fleet management

Det er så mye mer enn den umiddelbare tilgangen til en enhets posisjon som skal avgjøre ditt valg av posisjoneringsløsning. Ikke minst gjelder det for hvilken informasjon ekstra sensorer kan gi deg, for å bidra til å gi et enda bedre bilde av enhetens tilstand. 

Posisjonering

Skytjenesten er ditt vindu mot informasjonen, og den må kunne tilby både den globale visningen og den mer detaljerte, slik at data konverteres til viktige tiltak for å få sentral betydning for organisasjonen din. Vi tilbyr en rekke posisjoneringsløsninger, flere med unikt lang driftstid på batteri, med solcellelading eller til og med helt selvforsynt som tar vare på den bevegelsesenergien et kjøretøy genererer. Hvis du ikke finner det du leter etter, må du ikke nøle med å kontakte oss.

 
Posisjoneringssystemet Total Finder med batteri med lang levetid, innebygde sensorer og en oversiktlig skytjeneste gjør det enkelt å få kontroll over en hel flåte av kjøretøy, eller over enkeltenheter. Den passer for det meste som beveger seg utendørs, og som du ønsker informasjon om. Et kraftig magnetfeste forenkler både montering og vedlikehold.
3 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Positrex er skytjenesten som ikke bare holder oversikt over hvor alle enhetene er, men også over hva de gjør og hvordan de har det. Slik blir data fra GPS-er og sensorer til virksomhetskritisk informasjon, slik at virksomheten din blir sikrere og mer effektiv. Positrex informerer deg om posisjon, hastighet og ulike hendelser slik du selv ønsker, uavhengig av antall enheter. Du får enkelt tilgang via skyen eller en app på din bærbare enhet.
100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Kompakt GPS-enhet med analog og digital inngang gir deg universelle alarm- og måledataporter i tillegg til posisjoneringen. En svært kraftig magnet holder enheten på plass og komplettert med den spesielle sikkerhetsholderen, trengs det spesialverktøy for å fjerne enheten.
3 740 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et unikt posisjoneringsprodukt med innebygde sensorer og lading via solceller, som tåler opptil seks år mellom ladetilfellene, og som gir deg en maksimalt brukervennlig løsning. Den kraftige magneten gjør den genialt enkel å montere hvor som helst, så lenge du har en metallflate.
4 730 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter