Meny

Posisjonering og fleet management

Det er så mye mer enn den umiddelbare tilgangen til en enhets posisjon som skal avgjøre ditt valg av posisjoneringsløsning. Ikke minst gjelder det for hvilken informasjon ekstra sensorer kan gi deg, for å bidra til å gi et enda bedre bilde av enhetens tilstand. 

Posisjonering

Skytjenesten er ditt vindu mot informasjonen, og den må kunne tilby både den globale visningen og den mer detaljerte, slik at data konverteres til viktige tiltak for å få sentral betydning for organisasjonen din. Vi tilbyr en rekke posisjoneringsløsninger, flere med unikt lang driftstid på batteri, med solcellelading eller til og med helt selvforsynt som tar vare på den bevegelsesenergien et kjøretøy genererer. Hvis du ikke finner det du leter etter, må du ikke nøle med å kontakte oss.

 
Posisjoneringssystemet Total Finder med batteri med lang levetid, innebygde sensorer og en oversiktlig skytjeneste gjør det enkelt å få kontroll over en hel flåte av kjøretøy, eller over enkeltenheter. Den passer for det meste som beveger seg utendørs, og som du ønsker informasjon om. Et kraftig magnetfeste forenkler både montering og vedlikehold.
3 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20116334
Compact Tracker 4G IoT, 3400mAh batteri
2 540 NOK eks. mva
Vare.nr 20116336
4G 7800mAh, kabel, batteri, bluetooth, usb-laddning
3 870 NOK eks. mva