Meny

Portlås

Produkter (36)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

36

Type

Vis mer
Vare.nr 20104147
RJ45 portlås, Pro
29,70 NOK eks. mva
 
Beskytt alle RJ45-uttakene dine mot ulovlig tilkobling. Det finnes nettverksuttak overalt på kontoret, i butikken og hjemme. Gjør det vanskeligere for uvedkommende å koble seg til nettverket ditt.
289 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Portlåsen for USB tetter igjen USB-porten slik at utstyret beskyttes mot uønsket bruk og bare kan fjernes med et spesialverktøy. En enkel og praktisk måte for å vanskeliggjøre tilkobling av tastatur, mus eller lagringsenheter.
278 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Portlåsen for USB-C tetter igjen USB-porten, slik at utstyret beskyttes mot uønsket bruk og bare kan fjernes med et spesialverktøy. En enkel og praktisk måte å gjøre det vanskeligere å koble til tastatur, mus eller lagringsenheter. Men også bestille porter og forenkle bruksanvisninger.
518 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104349
USB-Kabellås, Pro
364 NOK eks. mva
 
Lås all datakommunikasjon via USB-porten, men tillat lading av utstyr. En perfekt løsning for skoler, biblioteker og andre offentlige steder der det står datamaskiner for fri bruk.
195 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En smart lås for RJ45-porten som beskytter fysisk og forhindrer ulovlig tilkobling til utstyr og uttak.
428 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper-system Mini, tilbyr også portlås for Displayport, en perfekt lås hvis du vil ha full kontroll, slik at ingen uvedkommende kan koble til eksterne skjermer.
188 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Som navnet sier, er låsesystemet Smartkeeper Mini tilpasset for de mindre tilkoblingene på datamaskiner og lignende utstyr. USB-B-portlås, den eldre kontakten, men som likevel bør beskyttes mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr.
157 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104148
USB-portlås, Pro
41,80 NOK eks. mva
 
Kabellås for tastatur/mus – en perfekt løsning for å minimere risikoen for at noen låner eller stjeler utstyret ditt.
209 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104311
Hub, USB-Kabellås , Pro
393 NOK eks. mva
 
Sikre forlengelsen med låsefunksjon. Praktisk adapter som kan brukes på de fleste steder der det er behov for å skjøte kablingen.
55,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104230
Pro QSFP 1 stk.
68,60 NOK eks. mva
 
Nå kan du også beskytte fiberutstyr som paneler, vegguttak og SFP-er mot ulovlig tilkobling. En plastplugg med fjærende mothaker sneppes fast i LC-kontakten og løsnes med et fiffig verktøy.
270 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Sørg for at USB-tilkoblet utstyr ikke kobles fra ved et uhell eller blir borte. En smart løsning som monteres raskt og enkelt, men som er vanskeligere å demontere.
262 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Gjør din Keystone-installasjon sikrere ved hjelp av låsbare kontakter. Nå kan du enkelt bruke standardkabler, men likevel være sikker på at ingen kan trekke ut feil kabel på feil tidspunkt.
44,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper-system Mini. USB-C-portlås gjør det enkelt å beskytte mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr som tastatur, mus, mobiltelefon, lagringsenheter og andre enheter. Passer også perfekt i en hub eller uttak i panel eller lignende.
209 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104207
USB permanent portlås/stk.
227 NOK eks. mva
 
I Smartkeeper-system Mini finnes det også portlås for Mini Displayport, som blant annet alle nye datamaskiner fra Apple bruker. En perfekt og rimelig løsning hvis du vil sørge for at ingen uvedkommende kobler til eksterne skjermer eller videokilder.
169 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Smartkeeper Mini-låsesystem for mindre tilkoblinger på datamaskiner og andre enheter. USB-B Mini-portlåsen beskytter mot ulovlig tilkobling av eksternt utstyr.
192 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter