Meny

Kabelhåndtering

Vi har lang erfaring med kabling, kabelbeskyttelse, gjennomføringer, forskruinger, feste inkludert buntebånd og andre løsninger for kabelhåndtering. Vi er tidligere kjent som Acte Supply og Vanpee og er nå en del av Direktronik Group. Vi har løsninger og produkter fra fabrikater som Tenneco Federal Mogul, ABB Harnessflex, Panduit, Icotek, SES-sterling i sortimentet. Finner du ikke produktene her, kan du kontakte oss, så finner vi opplysningene for deg.

Panduit-strips
Strips er mye mer enn bare en plastbit. Skal de brukes som en rask løsning, eller skal de holde lenge? Av og til lønner det seg å velge løsninger som varer lenge uten å måtte repareres eller byttes. Du bør vite hvilket miljø og hvilke ytre faktorer, som UV-lys, forurensning, kjemikalier, temperatur, stråling eller vibrasjon, stripsene må tåle. Hvilke krav må oppfylles der stripsene skal brukes? Når vi har funnet ut det, bestemmes ofte størrelsen basert på diameteren rundt bunter, men den avhenger også av om det kreves strekkfasthet for å oppfylle kravene og vare lenge.
Detaljhandel overvåking(2)(2)(2)
I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.
Vare.nr 20114185
Solcelleinstallasjoner, bilindustri, tog, tungt utstyr men også lastebiler trenger riktig tilbehør som utgjør en forskjell. Vi tilbyr smarte og spesialdesignede fester/klemmer for strips tilpasset ekstreme miljøer.
8 760 NOK eks. mva
Vare.nr 20114355
Varmebestandige nylon acetal kabelklips for solcellepaneler. Du får kablene på plass raskt og enkelt med denne løsningen som kan brukes både ute og inne.
2 540 NOK eks. mva
Vare.nr 20100498
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
15,60 NOK eks. mva
Vare.nr 20204949
Panduit Pan-Steel buntebånd i rustfritt stål for høy sikkerhet. Kan brukes i svært korrosive miljøer og utsatt for kjemiske urenheter i lang tid uten å miste sin funksjon.
722 NOK eks. mva
Vare.nr 20113539
Panduits værbestandige låsbare strips av nylon 6.6 er utviklet for de fleste generelle oppgaver utendørs, samtidig som de har konsekvent ytelse og pålitelighet. Riktige buntebånd for utendørs bruk gir lengre levetid og bedre økonomi over tid.
313 NOK eks. mva
Vare.nr 20205123
Alt-i-ett-kabelstrips - her får du en versjon som er både varme- og værbestandig, men som også har høy UV-beskyttelse, noe som gir større motstand mot ultrafiolett lys.
762 NOK eks. mva
Vare.nr 20102918
19" teknisk skap, den perfekte løsningen til mindre installasjoner. Fin og praktisk, i mange størrelser og to farger, grå eller svart samt med glass eller metalldør. Leveres flatpakket for enkel transport og installasjon.
1 250 NOK eks. mva
Vare.nr 138-7050
Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert.
7 130 NOK eks. mva