Meny

Reduser matsvinnet i butikken og spar strøm ved hjelp av trådløse sensorer

Hvis du driver butikk og vil ha full kontroll over temperaturovervåkingen i kjølere, frysere, varemottak, lager og ute i butikken, vil vår butikkpakke med trådløse Wi-Fi-sensorer være et naturlig førstevalg. Glem kostbar kabling. Ingen krav til strømforsyning, slik at du kan plassere sensorene fritt der du vil, og ikke minst skalerbart «i det uendelige». Overvåkning og varsling på mobil, e-post eller dashbord på PC-en. Alarmen kan også sendes som SMS og talealarm mot en avgift.

Full kontroll i butikken med WiFi-sensorer

Matsvinn

De fleste av oss har nok opplevd at det er viktig med riktig temperatur i fryseren når vi en varm sommerdag finner døren på gløtt og iskrem som holder på å renne ut på kjøkkengulvet. Det er naturligvis trist for fredagskosen, men det er langt fra så kostbart som tilsvarende hendelse i for eksempel en kjøledisk full av biff i en butikk. 

For butikker er det ekstremt viktig å ha riktig temperatur i kjølere, frysere og ferskvarer. Både fra et økonomisk perspektiv for hver enkelt butikk, og for miljøet. Mindre matsvinn er positivt for alle! 

Matsvinn er næringsmidler som produseres, og som av ulike årsaker kastes og ikke blir spist. Det fører til store kostnader for butikker – og det har også store konsekvenser for miljøet. Matvarebransjen i Sverige står for hele 50 % av det totale overforbruket og 20–25 % av den totale klimapåvirkningen, og butikkenes matsvinn er hele 100 000 tonn i året ifølge tall fra Naturvårdsverket . Næringsmiddelindustrien er også en av de mest vannkrevende sektorene. Derfor er det ekstremt viktig at vi tar vare på næringsmidlene på best mulig måte når de kommer til butikkene.

Jo kaldere, desto bedre – eller?

Tja, faktisk ikke alltid, og her er det store muligheter for enkel energibesparelse som blir umiddelbart synlig i lommeboken. Anbefalt temperatur i frysere er –18 ℃. Lavere temperaturer er sløsing med energi og litt som å spyle tusenlapper ned i vasken. Med Wi-Fi-sensorene våre definerer du individuelle alarmgrenser, slik at du blir varslet ved avvik.

Pengar i vasken.jpg


Løsningen for butikken din er trådløs overvåkning – enkelt og praktisk via eksisterende Wi-Fi. Slik gjør du:

 1. Velg den typen innsamlingsenhet som er best egnet for butikken din. De finnes med eller uten display og med forskjellig IP-klassifisering. 

 2. Alle innsamlingsenheter har interne sensorer for temperatur og luftfuktighet. Enkelte varianter har til og med lux for å registrere om lyset er på eller av, samt vibrasjonssensor. I tillegg kan du bruke eksterne sensorer, se under. 

 3. Sensorene kobles til eksisterende Wi-Fi i butikken ved hjelp av QR-kode og sender data til en gratis skytjeneste. 

 4. I skytjenesten definerer du grenseverdier og velger hvordan du vil bli varslet.

 5. Nå kan du se aktuelle verdier, historikk i appen på mobilen eller i et dashbord på PC-en, samt være trygg på at du blir varslet hvis det skjer noe uønsket i butikken.

Koble eksterne sensorer til butikkovervåkingen din

 

Hvorfor skal jeg bruke Direktroniks Wi-Fi-sensorer i butikken min?

 • Det kreves ikke ekstra utstyr eller gateway. Sensorene bruker Wi-Fi-nettverket som finnes i butikken.
 • 4" display for avlesning i butikken.
 • Kostnadseffektiv installasjon, siden de trådløse sensorene er batteridrevne.
 • Kan bygges ut «i det uendelige». Skytjenesten kan håndtere mange sensorer.
 • Nye sensorer legges enkelt til ved hjelp av QR-kode
 • Skytjeneste med dashbord og alarmfunksjon er inkludert.
 • App for kontroll og temperaturvarsling på mobilen.

 

Kontakt oss gjerne. Vi svarer innen tre ringesignaler, og vi hjelper deg gjerne med å velge den riktige løsningen for butikken din. 

 

20109257_c.jpg

 

Produktområder

Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
780 NOK eks. mva
Vare.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 150 NOK eks. mva
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 510 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter