Meny

Kommunikasjon Kontor

Datakommunikasjon og datasenter spenner over et bredt område der forskjellige grensesnittomformere samarbeider ved hjelp av unikt USB-tilbehør, IP-telefoni, serielle porter og det meste i mellom.

Her finner du også produkter innen pålitelig strømforsyning, som for eksempel ladestasjoner og ladekabler for elbiler, PoE (Power over Ethernet) samt avbruddsfri strømforsyning (UPS) og mobile batterier.

Spesialtilpassede strømskinner
Hvis du ikke finner en modell som passer til dine behov, så kan du komponere din egen strømskinne basert på dine egne, unike krav og ønsker. Dette til en god pris og med veldig rask produksjon og leveranse.
Låsbart – for funksjonene du ikke vil gi slipp på
Nettverksporter i offentlige miljøer blir stadig utsatt for nysgjerrige øyne. Tomme uttak blir til oppbevaringsplasser for tyggegummi og brukt snus. Der det sitter kabler, lurer man på hva som skjer hvis man trekker dem ut, og man trenger ikke å være mer nysgjerrig enn det for å prøve. Det oppstår sjelden alvorlige problemer, men ofte fører det til tidkrevende driftsproblemer. Lås fast strømkabelen og nettverkskabelen, eller plugg igjen uttakene du ikke bruker, så sparer du mye tid og frustrasjon. Det koster noen tiere ekstra, men det lønner seg raskt.
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.