Meny

Er du ute etter tastatur og mus med spesielle egenskaper, har vi trolig det du er ute etter. De programmerbare tastaturene gir mange snarveier i daglige arbeid, men er også ideelle til ulike spesialformål som styring av navigasjonsutstyr, hjelpemidler for personer med nedsatt funksjonsevne, studio, design, videoredigering, kassasystemer etc. De vaskbare produktene gjør at dataregistrering kan skje med optimal hygiene i sykehus-, næringsmiddel- og forskningsmiljøer. Finner du ikke det du leter, ta kontakt med oss, produktet er kanskje allerede underveis til å bli lansert.

Produkter (20)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter
20
Vare.nr 25-8180
Nå kan du forbedre lydopptaket i møterommet med distribuerte mikrofoner i stedet for én enkel sentral mikrofon. Konferansemikrofonen kobles til datamaskinen med USB og kan drive ytterligere tre mikrofoner som du sprer ut på bordet.
1 120 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8050
CoolOne og CoolMouse er to vanntette produkter først og fremst ment for krevende miljøer innen helsevesen, laboratorier og næringsmiddelindustri. De er klassifisert i henhold til IP68 og oppfyller strenge hygieniske krav. Overflaten tåler rengjøring med både alkohol og blekende vaskemiddel, noe som letter rengjøring og desinfisering.
2 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8031
Vanntett (IP68) og kjemisk bestandig passer den lille og ergonomisk utformede Petite Mouse svært godt i de fleste miljøer innenfor helsevesen, næringsmiddelindustri og andre industrielle applikasjoner. Det er en 5-knappers mus med høyre/venstre klikk og rull, akkurat som enhver standard mus, men er litt mindre. Den helstøpte silikonoverflaten er helt tett, noe som gjør at musen kan nedsenkes i vann for rengjøring.
1 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8200
60 eller 80 universelle taster med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare og/eller programvaremessig, gjør XK60/80 til en svært allsidig tastatur. Den har en slitesterk ytterside med myke kanter som beskytter mot støt og fall.
2 940 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8210
Nå kan nesten enhver aktivitet brukes for å styre en datamaskin. I relé-tastaturet lagrer du alle kommandoer, tekststrenger og musbevegelser som du ellers hadde måttet skrive på det vanlige tastaturet.
1 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8094
Nå kan du bruke moderne programmerbare tastatur også til eldre terminalsystemer basert på ASCII-tegn via serieporten. På denne måten kan du kjøre programvare skrevet for seriell port og ASCII via et USB-tilkoblet tastatur.
3 440 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8060
Standardtastatur med USB-tilkopling og rett kant som gjør at det passer bra til ulike typer ergonomisk tilbehør.
70,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8045
U Cool vaskbare tastaturer Man & Machine er et billigere alternativ til vår vanntette tilsvarende kolleger med silikonbelegg. Takket være prisnivået kan du nå bruke vaskbare tastatur på langt flere steder enn du kanskje tidligere ville vært villig til å betale for.
799 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8000
Tastaturomformeren er et unikt produkt som enten lar deg sende tastaturkommandoer til en PC via RS232 (ASCII-koder) eller omvendt sende RS232-data via et tastatur.
1 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8055
Vanntett (IP68) og kjemisk bestandig MightyMouse passer svært godt i de fleste miljøer i helsevesen, næringsmiddelindustri og andre industrielle sammenhenger. Det er en full størrelse 5-knappers mus med høyre/venstre-klikk og bla, akkurat som en vanlig mus. Den helstøpt silikonoverflaten er helt tett, slik at musen kan nedsenkes i vann for rengjøring.
1 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8026
Hygiene på dataarbeidsplassen er nå billigere enn noensinne. B Cool vaskbart tastatur kan enkelt dyppes/skylles i vann for rask rengjøring/desinfisering. Kombiner det med en beskyttelsesfilm og ingenting kan komme inn mellom tastene heller.
756 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8084
X-Keys XK-12 er kompakt med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter og med taster i kombinasjon med styrespak, dreiebryter og styrepute. Det har et robust ytre med myke kanter som beskytter mot støt og fall. Tastene kan lett rokkeres om, forstørres eller tas bort for å skape den designen som passer dine formål.
3 600 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8300
Med en liten TFT-skjerm bak hver tast får du optimal tydelighet og full frihet til å opprette dine egne symboler. Bak symbolene skjules dine valgte kommandoer kan være vanlige tekstmeldinger, makroer, hurtigtastkommandoer eller instruksjoner for å åpne dokumenter og programmer. Fordi hver knapp egentlig er en TFT-skjerm, kan de også brukes som nettopp skjermer og vise sanntidsinformasjon som aktuell båndbredde, CPU-utnyttelsesgrad eller noe annet du trenger øyeblikkelig informasjon om.
2 730 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8170
16 programmerbare taster til din tjeneste. Konfigurer dem med hvilke som helst spesialtegn og tegnstrenger, og bruk dem til å ta snarveier i det daglige arbeidet ditt. Det kan vare hurtigtaster til en KVM-svitsj i datahallen, til forskjellige teststasjoner, innebygd i bordet til kontrollrom, studio, osv. Listen er lang.
1 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8074
Kompakt med nesten ubegrensede programmeringsmuligheter, maskinvare- og/eller programvaremessig, gjør X-keys XK-24 til et virkelig mangfoldig tastatur. Det har et robust ytre med myke kanter som beskytter mot støt og fall. Tastene kan lett rokkeres om, forstørres eller tas bort for å skape den designen som passer dine formål.
2 520 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8205
124 programmerbare taster og en analog kontroll gir deg effektive snarveier i programvaren. Kontrollen blir spesielt verdifull innenfor videoredigering, post proction, studio, VFX, teatre, events, live-produksjon, etc. der du enkelt veksler mellom ulike kameraer, lysramper eller lignende. Tastaturoppsettet kan lett tilpasses ved å erstatte enkelte taster med avstandsstykker (blanks og på den måten lage et lettnavigert tastatur med funksjonene inndelt i intuitive soner.
9 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8077
X-Key Stick er en ekstra tasterad som enkelt settes fast over F-tastene på tastaturet eller direkte på en skjerm. De 16 ekstra tastene er individuelt programmerbare og kan til sammen inneholde inntil 1 048 tegn.
0 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8098
r USB, opptil 128 kombinasjoner
1 080 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8002
a RS232 til USB tastaturkommando
1 720 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 25-8090
Pedaltastaturet er redningen for de med skuldre og håndledd som ikke lenger tåler anstrengende musetrykk og for de som daglig utfører de samme tastetrykkene på tastaturet.
2 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter