Meny

WDM Passiv utstyr

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

6

WDM type

Vis mer

Montasje

Vis mer

COM-port

Vis mer

Channels

Vis mer

Add-on

Vis mer
 
Muksen/demuksen leveres som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- og 8-kanalers fås i versjoner med og uten utvidelsesport. Utvidelsesporten gjør at du kan legge til flere kanaler ved et senere tidspunkt uten å ta hele kostnaden for ubenyttede kanaler direkte. Den enheten som du kjøper for utvidelse kan imidlertid ikke ha samme bølgelengder som den første enheten. Wideband-porten er akkurat som det høres ut, en bred port der du kan få inn et bredere spekter. Du kan for eksempel koble til en vanlig SFP som takler et bredere signal.
4 940 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
DWDM mangedobler kapasiteten på en fiberkabel ved å flette sammen separate fiberporter og overføre dem alle til den andre enden på egne bølgelengder over en enkelt fiber. Det blir plass til enda flere kanaler på samme plass enn for CWDM og WDM.
11 620 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-5406
CWDM mux for simplex - hele veien til SFP
38 170 NOK eks. mva
Vare.nr 20114179
40 kanaler 2 moduler i en 19-tommers 1U-rackmontert enhet
39 530 NOK eks. mva
 
Å utnytte eksisterende fiber maksimalt ved å skille lyset for å øke båndbredden din går naturligvis også veldig bra hvis du kun har tilgang til en lenkefiber (simplex) mellom punktene. Det gjelder bare å tenke litt på hvordan du sender og mottar valgte kanaler på muxen.
6 100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Mux/demux og OADM bruker LGX-moduler der du kan installere opptil fire stykker i en 19" 1U rackmodul, noe som gir stor fleksibilitet og effektiv plassbruk. Leveres som standard med 4- og 8-kanals med eller uten ekspansjonsport.
1 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter