Meny

Vare.nr 133-1012

CWDM-mux – for simplex på com-porten

Å utnytte eksisterende fiber maksimalt ved å skille lyset for å øke båndbredden din går naturligvis også veldig bra hvis du kun har tilgang til en lenkefiber (simplex) mellom punktene. Det gjelder bare å tenke litt på hvordan du sender og mottar valgte kanaler på muxen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
6 100 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Å utnytte eksisterende fiber maksimalt ved å skille lyset for å øke båndbredden din går naturligvis også veldig bra hvis du kun har tilgang til en lenkefiber (simplex) mellom punktene. Det gjelder bare å tenke litt på hvordan du sender og mottar valgte kanaler på muxen.

  Ved at hver SFP skyter smalt gjennom dedikert bølgelengde, men også samtidig lytter bredt i spekteret av reflektert lys, kan man få fungerende lenker for hver port. La oss se på et eksempel basert på bildet.

  CWDM over en lenkefiber

  1. Side A har en CWDM-SFP på 1290 nm på port 1. Den sender 1290 nm på TX og ved RX på muxen hjelper muxen til å filtrere bort alt innkommende som ikke er 1470 nm. Det gjør at den er klar for tilsvarende side B.

  2. På tilsvarende side B og port 1 sitter det da en CWDM-SFP 1470 nm som skyver ut 1470 nm på TX og der muxen filtrerer bort alt innkommende bortsett fra 1290 nm på RX, innebærer det som kommer fra side A, port 1.

  Meget praktisk når man kun har tilgang til én fiber mellom punktene. Men det brukes dobbelt så mange bølgelengder enn med vanlig to-fiberkommunikasjon. Det gjør at du maksimalt kan få åtte kanaler på hver side.

  Typisk demping i Mux/Demux inkludert kontakter

  4 kanaler BiDi 2,5 dB

  8 kanaler BiDi 3,5 dB

  Hvert artikkelnummer inkluderer begge sider av lenken, altså side A og side B i en ferdig løsning.

  1

 • Teknisk spesifikasjon

  WDM type
  CWDM
  Mount
  Rackmontering
  COM port
  Singel fiber
  Channels
  4
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen.
404 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler det seg cirka 40THz (40000 GHz) optisk båndbredde i det “lavdempede” spekteret. En 10G Ethernet-port bruker bare en brøkdel av plassen
452 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port utnytter altså bare en brøkdel av den ledige plassen. Denne skattekiste av båndbredde kan brukes til å øke tilgjengelighet i samme fiber kabelen.
1 420 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port bruker bare en brøkdel av plassen
1 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port bruker altså bare en brøkdel
2 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret.
4 040 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
11 370 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter