Meny

Infrastruktur

Montører og nettverksteknikere finner her produkter og løsninger for å koble sammen WAN, LAN og alle deler i eiendomsnettet. Test og analyser trafikk og signaler over fiber og kobber. Vi gir deg også muligheten til stilig og praktisk innredning, kapsling og oppbevaring av datatutstyr og tilbehør i skap med eller uten overvåkning. Kapsle skjermene dine, og del informasjon i vanlige eller tøffere miljøer.

Smart og praktisk
Vi har mange hundre helt unike produkter som sjelden får sin rettmessige plass i rampelyset, fordi du ikke vet at de finnes og heller ikke leter etter dem. Ofte utfordrer de etablerte løsninger og tilbyr noe smartere.
AV-presentasjon – profesjonell konferanseteknologi via fiber
I konferanserom, teater, universitetsområder, sykehus og andre fasiliteter over hele verden har områder som lyd, video, IT, telekommunikasjon og sikkerhet blitt flettet sammen. Alt henger sammen og samarbeider, og fiber er den perfekte ryggraden.
Overvåkningskameraer
Hvor kravene er strenge og sikkerheten er avgjørende.
Rackstuds er fremtidens kassemutter
Rackstuds, ideen som Peter Stothers fikk allerede i 2000, men som det tok 10 år med eksperimentering og testing å ferdigstille. Hittil har Rackstuds solgt mer enn 1,5 millioner enheter over hele verden.