Meny

Infrastruktur

Her finner installatører og nettverksteknikere produkter og løsninger for å koble sammen WAN, LAN og alle deler av nettet i bygningen. Test og analyser trafikk og signaler over fiber og kobber. Vi gir deg også muligheten til fin og praktisk innredning, innkapsling og oppbevaring av datautstyr og tilbehør i skap med eller uten overvåking. Kapsle inn skjermene dine og del informasjon i vanlige eller mer krevende miljøer.

Smart og praktisk
Vi har mange hundre helt unike produkter som sjelden får sin rettmessige plass i rampelyset, fordi du ikke vet at de finnes og heller ikke leter etter dem. Ofte utfordrer de etablerte løsninger og tilbyr noe smartere.
Panduit-strips
Strips er mye mer enn bare en plastbit. Skal de brukes som en rask løsning, eller skal de holde lenge? Av og til lønner det seg å velge løsninger som varer lenge uten å måtte repareres eller byttes. Du bør vite hvilket miljø og hvilke ytre faktorer, som UV-lys, forurensning, kjemikalier, temperatur, stråling eller vibrasjon, stripsene må tåle. Hvilke krav må oppfylles der stripsene skal brukes? Når vi har funnet ut det, bestemmes ofte størrelsen basert på diameteren rundt bunter, men den avhenger også av om det kreves strekkfasthet for å oppfylle kravene og vare lenge.
AV-presentasjon – profesjonell konferanseteknologi via fiber
I konferanserom, teater, universitetsområder, sykehus og andre fasiliteter over hele verden har områder som lyd, video, IT, telekommunikasjon og sikkerhet blitt flettet sammen. Alt henger sammen og samarbeider, og fiber er den perfekte ryggraden.
Rackstuds er fremtidens kassemutter
Rackstuds, ideen som Peter Stothers fikk allerede i 2000, men som det tok 10 år med eksperimentering og testing å ferdigstille. Hittil har Rackstuds solgt mer enn 1,5 millioner enheter over hele verden.
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.