Meny

Monter hva du vil i 10" eller 19" rack

Mange produkter er ment for skrivebordet, bokhyllen eller TV-benken, og det var aldri hensikten at de skulle brukes i et profesjonelt miljø. En Apple TV, Sonos-spiller, Raspberry Pi, VoIP-ruter, mini-desktop og mange tusen andre smarte enheter. Så når de likevel havner der, må du skape et formålstjenlig miljø, slik at de kan sameksistere med profesjonelt utstyr. Derfor tilbyr vi rackmontering av alt utstyr, slik at du kan skape et enhetlig og driftssikkert miljø uansett hvilke typer produkter det gjelder.

Med formstøpte paneler og 3D-teknologi bygger vi rackmontering for produkter som ellers aldri kunne blitt montert på den måten. Allerede i dag finnes det flere hundre ferdige fester for de mest populære produktene, for eksempel de fleste produktene fra Apple, Raspberry Pi, musikkspillerne fra Sonos og mange, mange flere.

Kundetilpasning på rekordtid – selv små volumer

Hvis du ikke finner produktene eller kombinasjonen du ser etter, kan vi lage den for deg. Du trenger bare å sende oss målene og litt informasjon om produktet du vil rackmontere, så kommer vi raskt tilbake til deg med pris. Hvis du har en tegning eller CAD-fil, tar vi gjerne imot den, men det enkleste er hvis du sender produktet til oss, slik at vi kan gjøre jobben for deg. 

rackmontera vad du vill_lista_1100.jpg

Enhetlig montering gir mange fordeler

Når frittstående enheter bare settes på en hylle i racket, blir det raskt et virvar av kabler som krysser hverandre, og enheter som faller ned eller bytter plass. Det er umulig å dokumentere, og siden man risikerer at enhetene trenges sammen med flere over tid, får man ikke kontroll på ventilasjonen. Hvis man må komme til knapper, statusindikatorer og uttak, vil man naturligvis ha de synlige og tilgjengelige. Rackmonteringen gjør det enkelt å administrere og dokumentere, og det gir også utstyret et permanent sted der man kan garantere god ventilasjon for optimal levetid for produktene. I tillegg ser det fint og profesjonelt ut.

Bestill standard med enkel konfigurator 

Når du bestiller rackmonteringen din, går du til konfiguratoren. Der velger du først type panel, og deretter fyller du opp plassen på samme måte som du leser en bok – fra venstre mot høyre. Konfiguratoren holder oversikt over hvor mye du får plass til.

Thingsinrack_front_demo.jpg

Du kan velge standardiserte 10" og 19" paneler, og vi tilbyr også Ubiquiti Toolless UI-rack samt vanlige dekkplater og plater med skjult kabelgjennomføring, både frittstående og kombinert med produktmontering.

Konfigurator_knapp_200.jpg

PS. Hvis du må montere noe på vegg eller i en DIN-skinne og ikke har egnet monteringstilbehør, må du kontakte oss. Vi kan lage festene du trenger til nesten alle produkter. DS.