Meny

Overvåkning av større områder

Med tanke på hvordan verden ser ut i dag og alt som har skjedd de siste årene i byer som Paris, Brussel, Barcelona og i USA, og også her hjemme har vi blitt utsatt for grusomme terroraksjoner.

Vi må begynne å stille strenge krav til utstyr som skal stå for sikkerheten på flyplasser, gallerier, større gågater og så videre. Kanskje må vi også ta en gjennomgang av lover og regler – man skal kunne føle seg trygg. I dag er det til og med vanskelig å få sette opp overvåkningskameraer på offentlige steder.

 

Kameraer må kunne levere et godt sluttresultat, men det er også et stort behov for kameraer som kan levere funksjoner som gir mer enn overvåkning.  I dag er det behov for H265, Smart Stream, IR for lange avstander med unike funksjoner som Vari-Angel IR, som garanterer et godt resultat. VAIR er fremtidens IR

Kameraer med høy oppløsning og framerate er et selvsagt krav, men det er også viktig at kameraene har optisk zoom ved manuell overvåkning og med autotracking for å kunne følge bestemte mål. Kameraer skal kunne fungere både ute og inne, og man skal raskt kunne forflytte seg fra ett sted til et annet med stor presisjon og hurtighet. Ved hjelp av EIS får man også en stabil forflytning som garanterer god bildekvalitet selv ved raske forflytninger. 

I vårt klima er det ikke uvanlig med tåke og dårlig vær. Derfor er det viktig at kameraet enkelt kan kompensere bildet i sanntid ved hjelp av funksjoner som Defog.

Hærverk og utfordrende vær er ganske vanlig, og derfor må også utstyret tåle både det ene og det andre. Ved hjelp av Nema 4X, IK10 og IP66 får man garantert beskyttelse mot både hærverk, vann, vind, snø og korrosjon.

Vivotek tilbyr et stort utvalg av kameraer som kan levere det som kreves. Les mer nedenfor.

Produktområder