Meny

Seriekort/ parallellkort

Seriekort/parallellkort er interne kort til PC. Vanligvis med egen prosessor å for å avlaste datamaskinens CPU og muliggjøre stabil høyhastighetskommunikasjon på hver port uten å bli berørt av andre prosesser som pågår i PCen. I dag er det mer vanlig med nettverkstilkoplede tilsvarende enheter (se avsnittet "Terminalserver"), men noen ganger er det viktig å ikke være avhengig av IP-nettet samtidig som du har en mest mulig integrert løsning. 

Vare.nr 124-0480
PCI, 4xRS232, RJ45 direkt på kortet
4 340 NOK eks. mva
Vare.nr 124-0486
PCI, 8xRS232, RJ11 direkte på kortet
5 410 NOK eks. mva
 
Hvis du kjører Windows operativsystem og samtid bruker bredbåndstilkopling, bør du bruke et seriekort med minst 32 og helst 128 byte buffer. Vi har en komplett serie av PCI I/O-kort med solid buffer for svært krevende applikasjoner.
254 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
7 050 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En type serielle kort med innebygd strømforsyning for tilleggsutstyr i f.eks. POS-systemer (point of sale) og andre kassasystemer/industrielle applikasjoner.
496 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Lava seriekort fra Canada er noen av markedets mest stabile og utprøvde seriekort. Når du blir lei av at kortene fra din nåværende leverandør ikke ser like ut fra det ene til det andre, da er det på tide å bytte til Lava.
940 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
6 230 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter