Meny

DVI/VGA

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

8

Modell

Vis mer

Grensesnitt

Vis mer

Oppløsning

Vis mer
Vare.nr 20110597
DP han inn, DVI 24+5 ut, AUDIO/VIDEO 1920X1200P/1080P
120 NOK eks. mva
 
En aktiv optisk HDMI-kabel med avtakbar selvlåsende kontakt. Med denne multikabelen kan du enkelt bytte fra HDMI D til enten DisplayPort-, USB-C-, HDMI A- eller DVI-kontakt på sendersiden. På den andre siden av kabelen er det en fast standard HDMI A-kontakt for tilkobling til en bildeskjerm
1 210 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
DVI (Digital Visual Interface) er en standard for LCD-skjermer. Den ble først og fremst utviklet for å unngå den doble konverteringen som skjer i dag med den analoge tilkoplingen. Med DVI kjører man digitalt hele veien og får på den måten bedre bilde og mulighet til høyere oppløsning!
218 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
317 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 129-0075
For DVI EDID 101D
3 300 NOK eks. mva
 
Hybrid kabel sender videoinformasjon på fiber, men DDC/HDCP informasjon via kobber og derfor blir den rimeligste måten å utvide DVI over fiber forstyrrelser opp til 100 m. Hybrid kabelen som 7,6 mm i diameter er avsluttet i fairing som gir en svært solid og varig kontakter med utstyrt med beskyttende gummi ermer.
3 920 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Skjøtekabel, når du vil plassere skjerm og PC lengre fra hverandre.
69,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Skjøtekabelen sender all informasjon via fiber og dermed fritt for elektromagnetiske forstyrrelser og helt opptil 500 m. Akkurat som hybridkabelen er denne kabelen tykkere (5,5 mm) og derfor betydelig mer robust enn tilsvarende enheter som bruker vanlig fiberpatchkabel. Strekkavlastningen sammen med mantelen i metall gir kabelen maksimal styrke for å tåle tøff behandling i utsatte miljøer.
2 630 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter