Meny

Direktronik har 30 års samlet kunnskap om kabling og kabelnettverk

Vi jukser ikke med kvaliteten, men er derimot svært opptatt av å holde høy standard overfor våre kunder. Våre strenge krav garanterer alltid en bedre verdi enn det standarden anbefaler.

3D-testet fiber
Rask levering og kundetilpasset produksjon etter dine ønsker, små og store volum, alle lengder, alle farger, alle typer. Armerte kabler, vanntette kabler, Breakout-kabel, MPO-kabel, fibervogner og mye mer. Alltid 100 % 3D-/interferometertestet og LSZH (Low Smoke Zero Halogen).
Oversikt over koakssortimentet
Velkommen til vår verden av koaksiale tilkoblinger, beskyttelse og måleverktøy! Med et omfattende utvalg av produkter av høy kvalitet er vi din pålitelige partner for å møte dine tilkoblings-, beskyttelses- og målebehov. Uansett om du trenger robuste kontakter, effektivt lynvern og transientvern eller avanserte instrumenter som TDR, har vi løsningene som hjelper deg med å opprettholde pålitelig signaloverføring og beskytte utstyret ditt. Stol på at vi leverer pålitelige koaksiale produkter som oppfyller dine høye krav til ytelse og kvalitet. Velkommen til en verden av sikre og pålitelige koaksiale tilkoblinger!
Låsbart – for funksjonene du ikke vil gi slipp på
Nettverksporter i offentlige miljøer blir stadig utsatt for nysgjerrige øyne. Tomme uttak blir til oppbevaringsplasser for tyggegummi og brukt snus. Der det sitter kabler, lurer man på hva som skjer hvis man trekker dem ut, og man trenger ikke å være mer nysgjerrig enn det for å prøve. Det oppstår sjelden alvorlige problemer, men ofte fører det til tidkrevende driftsproblemer. Lås fast strømkabelen og nettverkskabelen, eller plugg igjen uttakene du ikke bruker, så sparer du mye tid og frustrasjon. Det koster noen tiere ekstra, men det lønner seg raskt.
Rackstuds er fremtidens kassemutter
Rackstuds, ideen som Peter Stothers fikk allerede i 2000, men som det tok 10 år med eksperimentering og testing å ferdigstille. Hittil har Rackstuds solgt mer enn 1,5 millioner enheter over hele verden.