Meny

Trygghet! Produkter og løsninger med gratis teknisk rådgivning og brukerstøtte fra Direktronik.

Hvordan ser datarommet ditt ut i dag? Hvor kjøper du utstyret ditt? Feil bruk? Brukerstøtte? Hva er viktig for deg? For oss er svaret på alt dette en selvfølge. Velg en leverandør som sørger for at du får en produktløsning som fungerer over tid, og som sammen med deg løser eventuelle problemer i design og implementering. Direktronik har mer enn 30 års erfaring som «trusted advisor» rundt hva som fungerer, og vi har alltid som mål å levere det lille ekstra. Og det beste av alt er at det er inkludert i prisen på produktet. Hvorfor ikke la oss hjelpe deg med det du trenger i datarommet ditt?

Kvalitetsskap produsert i Sverige

Her får du riktig produkt med riktig mulighet til utvidelser senere. Elegante, praktiske og slitesterke skap som passer overalt.  Alt fra enkle veggskap til serverskap, stativer og også IP54-klassifiserte med kjøling og fiberskap som tåler den norske vinteren. IP55 spesialskap for tøffere miljø, eller spesialskap til kamerautstyret ditt, men også enkel kapsling til hjemmet og sikkerhet for laptopen i skolen.  Vi kan løse det meste.

.

Kabinetter til skjermene dine

Både innendørs, utendørs og i –30 grader, men også i rustfritt som tåler det meste. Vi tilbyr også enklere innendørsversjoner for både stående og liggende montering i samme løsning. Fester for både fast og vinklet montering. 

Nå må du også finne annet utstyr du trenger, og der har vi et stort utvalg. Strømpaneler med fleksibilitet som kan konfigureres slik du selv ønsker.  Kabling som kan tilpasses dine ønsker, men også i standardlengder og i de fleste farger for både Cat6 og Cat6A. ODF for DIN montering men, men også i 19” paneler. Kontakter med sikkerhet for en trygg og sikker installasjon. Switcher og SFP der vi tilbyr unike konfigurasjoner med riktig ytelse. Fiber med alle de vanligste kontaktene og lengder for både SM og MM, men også her spesialtilpasninger for din løsning og dine krav.

Vi kan levere det du trenger. Ta en titt på vårt store utvalg for en komplett datarominstallasjon. Nedenfor ser du litt av det vi tilbyr. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss på info@direktronik.se eller +46 (0) 8 52400700

Hvis du velger oss, velger du trygghet. 

 

Produktområder

 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen. Også tilgjengelig i bredde 800 mm
13 100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med trinnløs montering kan du plassere utstyret ditt der du vil. Rammens mulighet for sideforskjøvet løsning gir mye plass der det trengs. Bra med plass på begge sider eller ekstra mye plass på den ene siden.
6 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert.
7 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
NSMR er en veggskapserie tilpasset nettverksinstallasjoner med produkter for 10" montering. Skapet leveres med en røkfarget herdet gassdør, taket er av glassfiber-forsterket plast.
3 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Armagard er en serie med støv- og vanntette hus som lar deg bruke vanlige skjermer i et miljø der det ellers ville være umulig. Perfekt til handlesenter, verksted, venterom, sportsanlegg osv.
14 880 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En unik og slitesterk innekapsling for både liggende og stående montering av 32" og 43", som passer de fleste bildeskjermer/TV-er. Kapslingen leveres i uknuselig polykarbonat med høye optiske egenskaper. Et tynt glasslag på begge sider beskytter mot riper og gjør den enkel å rengjøre.
16 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-2030
Gulvlist 2 x 13 mm x 15 mm (9 m rull)
2 880 NOK eks. mva
 
Den første virkelig gjennomtenkte, hakefrie Cat6A-patchkabelen på markedet. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet, sørger for at det kreves minimalt med kraft for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastbuen trenger for ikke å skli av festet når kabelen trekkes inn bakveien på trange steder og i kabelvaser.
60,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
MPO (Multi-fiber Push On) er et universelt kabelsystem for fibernett som effektiviserer krysskobling og installasjon ved at hver kontakt inneholder inntil tolv eller tjuefire fibere.
2 190 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
2 420 NOK eks. mva
 
Hver list kan fås med diverse tilkoblingskontakter (inngang). Det er verdt å merke seg den maksimale strømbegrensningen for hver kontakt. Laveste kapasitet, 10 ampere, finner vi i IEC320-C13 og C14 (henholdsvis hun og han), som er den trepolete kontakten som brukes i de fleste datamaskiner og skjermer. DIN49440 og 41, henholdsvis hun og han, av vår vanlige stikkontakt som sitter i alle hjem og kontorer, tåler 16 A.
475 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Reduser belastningen på kabel og uttak ved å bruke riktig utgangsvinkel. Du reduserer risikoen for driftsavbrudd og ødelagte koblinger.
112 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
MPO-kabling er en praktisk optisk løsning når behovet for stadig større båndbredde har økt i datasentrene. En effektiv måte å tilby 40 GB og 100 GB med høy ytelse på. En kabel inneholder 12 fiber eller 6 stk duplekskanaler i hver kontakt, noe som sparer mye penger og plass i datasentrene.
1 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM3 kreves for å nå makslengden 300 meter på 10 Gbit og er også tilpasset for 40 G og 100 G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
87,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-6060
24x10/100/1000TX, 2x10G SFP+, 1 exp plass 2x10G SFP+
14 880 NOK eks. mva
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber.
342 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter