Meny

For levende informasjonsbudskap i tøffe miljøer

Skjermkapslinger er et praktisk og rimelig produkt i mange krevende miljøer der det er behov for digitale oppslagstavler eller ulike former for reklamemeldinger, men der miljøet er direkte skadelig for et standardprodukt. Dette kan omfatte industrielle miljøer, sykehus, idrettsanlegg, kjøpesentre, svømmebasseng, utendørs og innendørs terminaler. Bildeskjermer med beskyttende kapsling tilbyr også andre muligheter for utendørs reklame enn trykt informasjon. Du kan plassere din kapslede informasjonsskjerm på et strategisk sted og trygt formidle meldingene via PC. Ulike praktiske alternativer som anti-reflekterende glass (i sterk belysning), sensorer for å overvåke temperaturen, rustfritt metall, alternativer for ekstreme temperaturer, lås og opphengssett.

Å sette inn en standardskjerm i en separat kapsling gir også bedre fremtidssikkerhet enn å velge en fra starten utendørstilpasset spesialskjerm, siden kostnaden for å bytte til neste generasjons oppløsning bare innebærer bytte av standardskjermen i kapslingen og ikke hele enheten.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

5
 
Armagard er en serie med støv- og vanntette hus som lar deg bruke vanlige skjermer i et miljø der det ellers ville være umulig. Perfekt til handlesenter, verksted, venterom, sportsanlegg osv.
15 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En unik og slitesterk innekapsling for både liggende og stående montering av 32" og 43", som passer de fleste bildeskjermer/TV-er. Kapslingen leveres i uknuselig polykarbonat med høye optiske egenskaper. Et tynt glasslag på begge sider beskytter mot riper og gjør den enkel å rengjøre.
3 950 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 132-0080
17" IP65-klassifisert rustfri berøringsskjerm
35 970 NOK eks. mva
Vare.nr 132-0130
For opp til 42'' skjerm innendørs
22 350 NOK eks. mva
 
Noe som var perfekt fra før, har nå blitt enda bedre. Nå tilbyr Armagard en enda slankere versjon for innkapsling av skjermer for de fleste miljøer. Én versjon for bruk innendørs, to versjoner for bruk utendørs og én versjon for opptil 55 grader.
41 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter