Meny

For levende informasjonsbudskap i tøffe miljøer

Skjermkapslinger er et praktisk og rimelig produkt i mange krevende miljøer der det er behov for digitale oppslagstavler eller ulike former for reklamemeldinger, men der miljøet er direkte skadelig for et standardprodukt. Dette kan omfatte industrielle miljøer, sykehus, idrettsanlegg, kjøpesentre, svømmebasseng, utendørs og innendørs terminaler. Bildeskjermer med beskyttende kapsling tilbyr også andre muligheter for utendørs reklame enn trykt informasjon. Du kan plassere din kapslede informasjonsskjerm på et strategisk sted og trygt formidle meldingene via PC. Ulike praktiske alternativer som anti-reflekterende glass (i sterk belysning), sensorer for å overvåke temperaturen, rustfritt metall, alternativer for ekstreme temperaturer, lås og opphengssett.

Å sette inn en standardskjerm i en separat kapsling gir også bedre fremtidssikkerhet enn å velge en fra starten utendørstilpasset spesialskjerm, siden kostnaden for å bytte til neste generasjons oppløsning bare innebærer bytte av standardskjermen i kapslingen og ikke hele enheten.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

8
 
En unik og slitesterk innekapsling for både liggende og stående montering av 32" og 43", som passer de fleste bildeskjermer/TV-er. Kapslingen leveres i uknuselig polykarbonat med høye optiske egenskaper. Et tynt glasslag på begge sider beskytter mot riper og gjør den enkel å rengjøre.
11 440 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Armagard er en serie med støv- og vanntette hus som lar deg bruke vanlige skjermer i et miljø der det ellers ville være umulig. Perfekt til handlesenter, verksted, venterom, sportsanlegg osv.
11 520 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Armagard er en serie med støv- og vanntette hus som lar deg bruke vanlige skjermer i et miljø der det ellers ville være umulig. Beskyttelse der det trengs for utstyr både utendørs og i ulike støvete og fuktige forhold innendørs.
36 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 132-0080
17" IP65-klassifisert rustfri berøringsskjerm
31 190 NOK eks. mva
102 180 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103390
För 49'' skärm, inomhus Poly (IP54)
72 080 NOK eks. mva
Vare.nr 132-0130
For opp til 42'' skjerm innendørs
19 380 NOK eks. mva
 
Våre vanntette hus lar deg bruke vanlige skjermer i et miljø der det ellers ville vært umulig. Denne vertikale versjonen passer spesielt bra til informasjonstavler og digital skilting siden bildet får velkjent flygebladkarakter. Perfekt til handlesenter, verksted, venterom, sportsanlegg osv.
304 420 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter