Meny

Personvernerklæring - En oversikt

Det er viktig for oss at du føler deg trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi tar dine personopplysninger på alvor og kommer bare til å bruke personlig informasjon for å administrere din konto og levere produkter og tjenester på en personlig og god måte. Vi vil gjerne tilby deg informasjon om våre produkter, nyheter vi tror du er interessert i og kan ha nytte av.

Hvordan bruker vi informasjon om deg?

Vi trenger dine personopplysninger for å kunne bearbeide ordre, håndtere kontoen din, personalisere for å øke din nytte av nettstedet vårt, for å kunne tilby gode digitale tjenester og sende god, nyttig informasjon til deg om våre tilbud, produkter, nyheter og interessante løsninger.

Hvorfor innhenter vi informasjon om deg?

Vi samler informasjon om deg når du leser utsendelser fra oss, for å gi anvendelig innhold og følge opp at vi leverer de riktige varene til deg.

Vi samler informasjon når du kontakter oss for å kunne svare og tilby support og hjelp med dine spørsmål, og følge opp dette.

Vi samler informasjon om deg når du handler hos oss for å kunne levere produkter og følge opp handelen med support. Også ut fra et regnskapssynspunkt, og for å oppfylle juridiske krav og andre bestemmelser.

Hva samler vi inn?

Vi samler inn navn, e-postadresse, telefonnummer, adresser, firmaopplysninger. Vi kan også samle inn andre data i form av andre nettskjemaer, kontrakter og annen dokumentasjon. Vi kan også samle inn data i form av undersøkelser du har besvart.

Vi samler også inn informasjon fra nettleseren din når du besøker nettsiden vår, som: IP-adresse, operativsystem, nettleserversjon samt hvilke av våre sider du har besøkt.

Hva bruker vi informasjonen til?

Vi kommer ikke til å dele eller selge dine opplysninger til noen annen part til markedsføringsformål. 

Vi bruker dine opplysninger til relevante markedsaktiviteter og oppfølging av disse.

Vi bruker dine opplysninger til relevant produktinformasjon om de produkter du har handlet eller vist interesse for hos oss. 

Vi kan komme til å dele din informasjon med tredjeparter i markedsføring, men ikke til andre formål enn de vi angir og de som berører vår virksomhet i henhold til våre erklæringer.

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen?

Vi oppbevarer informasjonen så lenge det kreves for å tilgodese de forpliktelser vi har overfor dere og øvrige myndigheter og oppfylle øvrige lover og forordninger, og så lenge forholdet opprettholdes. 

Les mer om dine rettigheter i GDPR

Les mer om vår komplette Personvernerklæring her: 
Personvernerklæring forbrukere og kontaktpersoner i bedrifter

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernerklæringer når som helst.