Meny

Overfylte søppeldunker er snart en saga blott

Det er få ting som påvirker trivselen i bymiljøer, parker og rekreasjonsområder like mye som forsøpling på grunn av overfylte søppeldunker. I tillegg lokker det til seg forskjellige skadedyr. Nå kan vi løse problemet ved å oppgradere alle søppeldunker og gjøre dem smarte ved hjelp av LoRaWAN-teknologi.

Det blir sagt at det er flere rotter enn mennesker i Stockholm. Vi skal ikke påstå at det stemmer, men ifølge en undersøkelse som er utført av Anticimex, har åtte av ti stockholmere sett rotter i byens gater. I tillegg til mus og rotter lokkes også kakerlakker og fugler til områder med manglende søppelhåndtering.

 

I arbeidet for et rent og fint bymiljø har man i flere av de store byene utviklet apper og nettsteder der innbyggerne kan rapportere om fulle søppeldunker og forsøpling. Det er supert, men hadde det ikke vært bedre hvis søppeldunken selv varslet de som har ansvaret, når det er på tide med tømming? 

Enklere enn du tror

Med ultralydsensoren vår som er spesialutviklet for oppgaven, kan du få varsel om hvilke søppeldunker som er fulle. I tillegg til økt trivsel for innbyggerne kan det også føre til betydelige besparelser, siden man ikke må kjøre rundt og tømme halvfulle søppeldunker – noe som naturligvis også er positivt for miljøet i form av reduserte CO2-utslipp.

Sensoren har også innebygd treaksers bevegelsessensor som registrerer hvis lokket åpnes for tømming, slik at den kan varsle at søppeltømmeren har vært der.

Praktisk format, og batteridrift med levetid på opptil 10 år før batteribytte! Ved behov for tømming sender sensoren et alarmsignal via LoRaWAN til nærmeste LoRaWAN-gateway for videre behandling. Du finner mer informasjon om sensoren her.

 

20109691 Application-Topology.png

Hvis du vil vite mer eller få hjelp til LoRaWAN og finne ut hvilke muligheter du har i virksomheten, står Direktroniks prisbelønte kundeservice klar til å hjelpe deg. Vi er enkle å få tak i, og vi svarer umiddelbart på chat, e-post eller telefon: +46 (0) 8 52 400 700. Og du? Ikke gå glipp av artiklene i Kunnskapsbanken. Abonner på nyhetsbrevet!

 

Produktområder

Vare.nr 20109691
Ultrasonic-sensor med akselerometer med tre akser LoRaWAN
1 420 NOK eks. mva
 
LoRaWAN®-gateway innendørs IP65 med SX1302 LoRa-chip og firekjerners CPU. Støtter tilkobling av mer enn 2000 sensornoder av valgfri type med en rekkevidde på 15 km i fri sikt og cirka 2 km i bymiljø. Det finnes støtte for både kablet Ethernet, Wi-Fi og mobiltilkobling 3G/4G med failoverfunksjon for full redundans og driftssikkerhet. Innebygd nettverksserver og også innebygd støtte for Milesight IoT cloud hvis man enkelt vil komme i gang med IoT-løsningen sin. Strømforsynes via PoE eller 12 V.
4 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Mange av oss bruker store deler av arbeidstiden vår innendørs på kontorer, butikker, sykehus, skoler og så videre. Derfor er det ingen nyhet at innemiljøet og luftkvaliteten ekstremt viktige faktorer for at vi skal trives, prestere og være friske. Med vår multisensor viser displayet en indikasjon hvis noe er galt, og alle data sendes til LoRa-skyen din for grundigere analyser og videre kontakt med gårdeieren. Du ser svart på hvitt om luften du puster inn, holder mål.
4 070 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104305
LoRaWan I/O 2DI och 2DO (relä)
1 198,50 NOK 1 410 NOK Listpris eks. mva
Vare.nr 20104293
LoRaWan Multisensor, Co2, Temperatur, Luftfukt, Lufttryck
3 540 NOK eks. mva
 
LoRaWAN-sensor for vannlekkasje, med sensorflette for å kunne avdekke lekkasje over større areal. Batteridrift og IP67. Sensoren måler temperatur og luftfuktighet.
1 410 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20104287
Temperatur & luftfuktighet
761 NOK eks. mva
Vare.nr 20104285
LoRaWan Multisensor display Temp. Luftfukt, Rörelse, Ljus
1 810 NOK eks. mva