Meny

Trådløs konferanseromsløsning

Unngå tidstyven ved at du ikke trenger å flytte projektorledningen mellom de som vil presentere noe på møtet. Dette trådløse presentasjonssystemet gir en enkel og robust videoløsning for konferanserom. Sett inn smidige senderenheter i de bærbare datamaskinene som skal presentere, samt en mottakerenhet i HDMI-kontakten på storbildeskjermen. Verken WiFi-nettverk eller programvareinstallasjon er nødvendig!

Det finnes sannsynligvis ingen enklere og mer robust utvidelsesløsning for trådløs AV-overføring i konferanserom. Senderenheten kobles direkte inn i videoutgangen til en bærbar datamaskin og mottakerenheten i videoinngangen på storbildeskjermen. Begge enhetene er små og fleksible dongler/ knapper. Ingen drivere eller programvare trenger å installeres. Ingen USB-installasjon er nødvendig. Hvis det kan ses på datamaskinen, vil det bli sendt til bildeskjermen. Du kobler bare senderen til kilden, og via ett klikk på enheten starter presentasjonen på møteskjermen.

ZeeVee-Zconnect-button-image.jpg

Doble presentasjoner/strømmer kan vises samtidig på storbildeskjermen via (PiP) Picture in Picture. Opptil 250 sendere kan kobles til en mottaker, slik at løsningen passer både til mindre og større møterom samt konferanserom.

Enheten lar brukerne koble seg til fra HDMI- og USB-C-enheter, for eksempel en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon, og dele de filene og mappene de vil vise på en storbildeskjerm. På denne måten kan møte- eller konferansedeltakere enkelt og raskt dele sine ideer med hverandre.

20103553-60_trådlös_AV-överföring_infographic1.jpg

20103553-60_trådlös_AV-överföring_infographic2.jpg

20103553-60_trådlös_AV-överföring_infographic3.jpg

Produkter

Hvis du har spørsmål eller ønsker rundt produkter for trådløs AV-overføring, konferanseutstyr, strømming av video, eller andre områder som stiller strenge krav til hastighet og pålitelighet, er Direktroniks prisvinnende kundeservice alltid tilgjengelig* på telefon, e-post eller chat.

*) Hverdager mandag–fredag 8.00–17.00

© Copyright 01.09.2021, innholdet er beskyttet i henhold til loven om opphavsrett.

Produktområder

 
Når bildekvalitet og ingen forsinkelse er ekstremt viktig, finnes det ingen alternativer til koderne og dekoderne i ZyPer4K-serien. De leverer ukomprimert 4K, stort sett helt uten forsinkelser. Alt administreres og styres enkelt via ZyPer Management Platform
36 530 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter