Meny

Automasjon SCADA

Med 30 års IP-erfaring, teknisk kunnskap og stort og unikt produktutvalg hjelper vi kundene våre med å skreddersy smarte løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av et datarack, total kontroll over flere hundre noder i en serverhall, administrasjon av utstyr som ikke er tilgjengelig, kjøle- og fryserom. Vi har de riktige produktene og rask levering.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

307

Temp Fukt

Vis mer

Grensesnitt

Vis mer

Bevegelse

Vis mer

Kameraemiljø

Vis mer

Spänning

Vis mer

Digital Input

Vis mer

Kameratyp

Vis mer

Effekt

Vis mer

Temp/Humidity monitoring

Vis mer

Temperatur

Vis mer

Analog I/O

Vis mer

Formfaktor

Vis mer

RJ45

Vis mer

Wireless

Vis mer

SNMP

Vis mer

LTE 4G 5G

Vis mer

Substance

Vis mer
Vare.nr 119-0298
4 analog til digital-innganger, 2 Digital I/O, 16 Temp, PoE
6 310 NOK eks. mva
Vare.nr 20115536
STE2 Lite, WiFi, Ethernet-termometer, temperatursensor medfølger
2 560 NOK eks. mva
 
Smart overvåkning av batteri og UPS. En nettverkstilkoblet gateway varsler ved feil. Sanntidsovervåker opptil 480 batterier, automatisk balansering, komplett historikk med oversiktlige kurveanalyser uten ekstern programvare.
7 320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103768
SMS-alarm 2G/4G ved uønsket temperatur og strømbrudd
892 NOK eks. mva
 
Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur hvis du vil. Passer like bra utendørs, IP66, som innendørs. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
4 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
X-405 gir deg en kostnadseffektiv overvåking av temperatur og luftfuktighet. Innebygd nettserver fungerer helt enkelt uten ekstern programvare eller skytjeneste. All setup gjør du rett i nettgrensesnittet i nettleseren din eller i app. Håndterer 16 sensorer og varsler via e-post enn SNMP ved uønskede verdier.
3 870 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20100151
Modbus RS485 kontroller 32 sensorer & 16 temperatursensorer
6 320 NOK eks. mva
 
For temperaturovervåking av store anlegg er X-406 riktig valg. Innebygd nettserver fungerer helt enkelt uten ekstern programvare eller skytjeneste. All setup gjør du rett i nettgrensesnittet i nettleseren din eller i app. Håndterer 64 sensorer og varsler via e-post enn SNMP ved uønskede verdier.
5 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Liten og smart batteribackup for 12V- og/eller 5V-utstyr. Dette er noe så praktisk som en kostnadseffektiv UPS med reléport som gjør det enkelt å sikre driften av 12-volts utstyr.
1 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Brukervennlig nivåalarm, nivåsensor for dreneringsbrønner, avløpsbrønner, septiktank, slambrønner eller vannbrønn. Finnes i to utførelser – med kablet sensor samt trådløs. To målepunkter for temperatur, både på selve sensoren og i hovedenheten. Enten du vil overvåke og forhindre oversvømmelse i for eksempel en avløpsbrønn eller kontrollere at det er vann i brønnen, er nivåalarm med ultralydsensor et godt valg.
823 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du skal overvåke serverrack og dataskap, er Poseidon2 3266 og Poseidon2 3268 de riktige produktene. Ta kontroll over temperatur og luftfuktighet samt dra nytte av andre smarte sensorer fra HWgs sortiment. DI-innganger for alarmporter fra annet IT-utstyr som for eksempel UPS, brannalarm, bevegelsesalarm. SNMPv3 og innebygd logger.
7 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Har du sensorer med M-Bus-grensesnitt? Da er HWg-PWR et produkt for deg. HWg-PWR kobles til ditt nettverk og samler inn alle data fra dine sensorer. Du får full kontroll over el-, varme-, vann- og gassforbruk. Enheten analyserer og kontrollerer måleverdiene fra eksterne M-Bus-sensorer og presenterer disse grafisk via nettgrensesnitt samt hjelper deg å hente fram fakturagrunnlag.
6 090 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alarm ved uønsket temperatur, samt slå på og av tilkoblet utstyr via app på mobilen eller etter tidsplan. Koble enheten til nærmeste stikkontakt for å komme raskt i gang med overvåkingen. Enkel, smart og pålitelig. Kraftig skytjeneste er inkludert. Alarm via e-post, SMS (valgfritt i skytjeneste) eller som pushvarsling i app hvis verdiene ikke er som ønsket. Temperatursensor er ikke inkludert, se under tilbehør.
745 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Strømningsmåler med gjenget tilkobling, måler vannstrøm samt varsler ved unormalt vannsøl. Kan brukes innendørs og utendørs, og finnes for flere forskjellige rørdimensjoner. LoRaWAN
977 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tibbo Project System (TPS) lar deg lage ditt eget unike automasjonsprodukt, klart til bruk i neste prosjekt eller til butikkhyllen. Komplett med emballasje og alt. Skreddersy løsningen din med nøyaktig de funksjonene du faktisk har bruk for og ikke betal for funksjoner du ikke kommer til å bruke.
1 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 140 NOK eks. mva
Vare.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatursensor, hovedenhet
1 310 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0677
PowerDetector 110/230V AC strømdetektor med releutgang
844 NOK eks. mva
 
Programmerbar, nettverkstilkoblet I/O-kontroller for industriell IoT. Skap avanserte logiske kommandoer uten behov for programvare, skytjeneste eller annen spesiell programmering. Konfigureres direkte i nettleser eller gratis app. Kan fungere som masterkontrollenhet og overvåke 100 digitale innganger eller reléporter fra inntil 32 andre I/O-moduler.
5 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
770 NOK eks. mva