Meny

Automasjon SCADA

Med 30 års IP-erfaring, teknisk kunnskap og stort og unikt produktutvalg hjelper vi kundene våre med å skreddersy smarte løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av et datarack, total kontroll over flere hundre noder i en serverhall, administrasjon av utstyr som ikke er tilgjengelig, kjøle- og fryserom. Vi har de riktige produktene og rask levering.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

331

Grensesnitt

Vis mer

Bevegelse

Vis mer

Kameraemiljø

Vis mer

Spänning

Vis mer

Digital Input

Vis mer

Temp Fukt

Vis mer

Kameratyp

Vis mer

Effekt

Vis mer

Temp/Humidity monitoring

Vis mer

Temperatur

Vis mer

Analog I/O

Vis mer

Formfaktor

Vis mer

RJ45

Vis mer

Wireless

Vis mer

SNMP

Vis mer

LTE 4G 5G

Vis mer

Substance

Vis mer
 
Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur hvis du vil. Passer like bra utendørs, IP66, som innendørs. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
4 320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103768
SMS-alarm 2G/4G ved uønsket temperatur og strømbrudd
890 NOK eks. mva
 
Brukervennlig nivåalarm, nivåsensor for dreneringsbrønner, avløpsbrønner, septiktank, slambrønner eller vannbrønn. Finnes i to utførelser – med kablet sensor samt trådløs. To målepunkter for temperatur, både på selve sensoren og i hovedenheten. Enten du vil overvåke og forhindre oversvømmelse i for eksempel en avløpsbrønn eller kontrollere at det er vann i brønnen, er nivåalarm med ultralydsensor et godt valg.
823 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20118405
Nivåmätare, ultraljud trådlös med app
516 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0298
4 analog til digital-innganger, 2 Digital I/O, 16 Temp, PoE
6 300 NOK eks. mva
 
Strømningsmåler med gjenget tilkobling, måler vannstrøm samt varsler ved unormalt vannsøl. Kan brukes innendørs og utendørs, og finnes for flere forskjellige rørdimensjoner. LoRaWAN
975 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tibbo Project System (TPS) lar deg lage ditt eget unike automasjonsprodukt, klart til bruk i neste prosjekt eller til butikkhyllen. Komplett med emballasje og alt. Skreddersy løsningen din med nøyaktig de funksjonene du faktisk har bruk for og ikke betal for funksjoner du ikke kommer til å bruke.
1 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0263
Temperatursensor -200°C til +260°C passer X-13S (19-0281)
682 NOK eks. mva
Vare.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 140 NOK eks. mva
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
769 NOK eks. mva
 
Ønsker du å styre én til fire reléutganger over IP, er dette ditt mest kostnadseffektive og sikre valg. Innebygd nettserver, ingen ekstern programvare nødvendig, du surfer rett inn til enheten og kan enkelt styre hver utgang individuelt , for eksempel for å starte et overvåkingskamera på nytt.
3 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20117671
WiFi & 4G, Luftkvalitetssensor
2 050 NOK eks. mva
 
Ekstra stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP67, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på mer enn 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
11 790 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20116616
SMS-larm, DIN-montage, Strömbortfall, 2 DI, ett relä, Temp
1 020 NOK eks. mva
Vare.nr 20104489
868 MHz, Wi-FI, 1 x ETH
9 940 NOK eks. mva
 
CubicMeter, Icke-invasiv övervakning av vattenförbrukning och läckage, du installerar den själv på befintliga rör på några minuter utan hjälp av rörmokare. Larmdetektering vid vattenläckage. Kompatibel med Pex & PAL, plast & metall-rör. LoRaWAN & Wireless M-Bus
3 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tilkoblingskabel 5m + terminator, tilkoblingskabel trengs for å koble en sensor mot HWg-WLD & WLD Relay og som avslutning på siste delen sensorstrømpe settes terminator.
578 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nettverksklokke for innfelt montering i for eksempel reklameskilt. Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP66, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
5 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20114845
2xDI, 2xDO, 2xrelé, 2x0~20mA, 2x0~30V
743 NOK eks. mva
Vare.nr 20117055
Ethernet, LTE/4G backhaul, enkel montering
3 300 NOK eks. mva