Meny

Velkommen til et dataforetak utenom det vanlige!

Direktronik er i grunnen en familiebedrift som gjorde sine første handler allerede på midten av 1980-tallet. Fokus har hele tiden vært på import og distribusjon av produkter og komponenter, fremfor alt innenfor området nettverks- og datakommunikasjon. Det innebærer alt fra det som driver selve kommunikasjonen (svitsjer/rutere) til det som binder sammen kommunikasjon (kabler, fiber og trådløst) og til og med måling av den trafikken som finnes. Foruten dette har vi også produkter for å gjøre installasjoner enklere, sikrere og optimale.

Gründerne

En verdiskapende partner for infrastruktur innenfor nettverks- og datakommunikasjon. Store eller små prosjekter – ring Direktronik. Vi tilbyr bred teknisk kompetanse, personlig gratis telefonsupport og raske leveranser. 

Vårt produktsortiment hjelper deg med å transportere og overvåke alle transaksjoner i et nettverk (lyd, bilde, signal osv.), uavhengig av bærer (fiber, kobber, trådløst, mobilt). Vi tilbyr nødvendig fysisk infrastruktur og tilhørende periferienheter i nettverket, som f.eks. IP-kameraer eller VoIP. 

Som kunde hos Direktronik får du en kunnskapsrik og personlig forretningspartner og distributør som dekker helheten innenfor datakommunikasjon ut fra et produkt- og kompetanseperspektiv.

Hvis du har spørsmål, er det bare å ringe! Vi er lette å nå og svarer direkte, ingen telefonkøer eller selvbetjeningssystemer står i veien. Du får direktekontakt med en kyndig selger som kan produktene og vet å anbefale riktig løsning. Vi er eksperter og liker å hjelpe til.

Vi er for dagen 28 personer som sitter i våre fine lokaler i kystbyen Nynäshamn, drøye fem mil sør for Stockholm, samt i salgskontoret vårt i Solna. Vi er stolte over vår lange tradisjon innenfor logistikk og webhandel, der vi allerede i 1997 ga kundene våre mulighet til å handle direkte på nettet. Med dette sagt så er vi faktisk enda mer stolte over vår unike, personlige service. Når man ringer Direktronik, svarer et menneske, ingen telefonsvarer eller annen robotisert funksjon. Prøv oss!

Vi vil ha kontakt og dialog med kundene våre for å kunne hjelpe til på absolutt beste måte. Direktronik har siden 2007 inngått som et heleid datterselskap til Lagercrantz Group.

Lagercrantz-kart

Direktronik AB er en del av Lagercrantz-gruppen

Lagercrantz er et teknologikonsern som tilbyr verdiskapende teknologi, med egne produkter og produkter fra ledende leverandører (www.lagercrantz.com). Innenfor konsernet finnes rundt 40 selskaper, og hvert selskap er rettet mot et spesifikt delmarked, en nisje. Felles for selskapene er at verdiskapningen er stor, med høy grad av kundetilpasning, support, service og andre tjenester. 

Lagercrantz driver virksomhet i sju land i Europa og i Kina og USA. Konsernet har rundt 1200 ansatte og omsetter for ca. 3 milliarder svenske kroner. Selskapets aksje har vært listet på Nasdaq Stockholm siden 2001.

Virksomheten er organisert i fire divisjoner:

  • Electronics tilbyr spesialprodukter innenfor innbyggingselektronikk, industriell trådløs kommunikasjon, RFID og styring av belysning.
  • Mechatronics tilbyr elektriske tilkoblingssystemer, elektrisk installasjonsmateriell, strøm og elektromekaniske produkter samt kabling.
  • Communications tilbyr produkter, systemer, tjenester og support innenfor nettverksaksess, digital bildeoverføring / teknisk sikkerhet, styrings- og regelteknologi og programvare.
  • Niche Products, her vil en rekke interessante markedsposisjoner bygges opp i utgangspunktet gjennom oppkjøp av lønnsomme selskaper med sterk markedsposisjon innenfor interessante nisjer og med et stort innslag av egne produkter. Flere ulike områder kan være av interesse.