Meny

Skjøteboksen er en viktig del av en fiber installasjon. Ofte skal fiberen skjøtes i et tøft miljø og utsettes for vær og vind og fuktighet. Direktronik tilbyr ulike typer skjøtebokser som er egnet for ulike miljøer.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

7
 
Enkel og prisgunstig metallboks med alt du trenger for skjøting av opptil 24 fiber. Doble kabelinnganger med gummitetning og godt med plass ved siden av skjøtekassetten.
155 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En veldig robust termineringsboks i UV-beskyttet plast med plass for 8 eller 16 fiber, alternativt PLC-splittere. En kraftig gummilsit og skruelukking med spesialnøkkel gir helt vanntett forsegling.
587 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solid metallboks for terminering av fiber innendørs. Veggmonterte bokser med plass til både SC simplex/duplex, men også LC duplex/quad.
167 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
169 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0029
Kablage skydd för utomhusbruk vattentät
19,60 NOK eks. mva
 
Terminering og skjøteboks, alt i ett. En smart løsning, med plass til opptil 24 fiber og maks. 8 adaptere for SC simplex/LC duplex for innendørs bruk
423 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter