Meny

Et skap trenger utstyr og vi kan tilby alt, svitsjer, paneler, kabling, strømlister pluss mye mer. Se også vårt komplette sortiment av overvåkning, kameraer, NVR, videoserver og sensorer fra Vivotek, Digiever, Messoa og HWG. Hvis du har spørsmål, ring meg Dan Westerlund (+46 (0) 8-52400714), så hjelper jeg deg.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

15

Skap farge

Vis mer

Ustyr

Vis mer

Høyde U/HE

Vis mer
 
19" teknisk skap, den perfekte løsningen til mindre installasjoner. Fin og praktisk, i mange størrelser og to farger, grå eller svart samt med glass eller metalldør. Leveres flatpakket for enkel transport og installasjon.
1 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10" teknisk skap. Den perfekte løsningen for installasjon og for å beskytte følsomme enheter. Tilpasset mange forskjellige bruksområder innen IT, overvåking, alarm, TV og LAN – altså utstyr som ikke krever 19" montering.
925 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
13 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert.
7 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Litt flere skap når kravene er litt større. Her får du et teknisk skap for 19 ̈ montering med større muligheter i størrelsene 9, 12, 15, 18 og 21HE og med 450 og 600 mm dybder. Passer de fleste innendørs applikasjoner.
4 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Teknologiskap når hjørnet er det eneste stedet du har for montering. 6HE eller 9HE tilpasset og for de fleste prosjekter og leveres i en smidig flatpakkeløsning for enkel transport.
1 650 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
W3 veggskap for små nettverksinstallasjoner i ulike størrelser i både svart og beige. Ekstra 19" profiler er tilgjengelig som tilbehør. W3-serien er tilgjengelig i høyder 6, 9, 12, 15 og 21 HE med dybde 500 og 600 mm. Nå tilgjengelig også i dybden 400 mm, kontakt oss for pris.
3 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et pent og ryddige beigefarget skap i enklere utførelse til innendørsbruk. Veggmonteringen skjer med en separat stålskinne.
3 940 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Teknisk ramme / profil. Når sikkerheten ikke er det viktigste, men du likevel vil montere utstyret profesjonelt på veggen, er dette den riktige løsningen. Veggrammen finnes i 2, 3, 4 og 6HE med dybde på 330 mm.
345 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et lite plasskrevende veggskap for bredbåndsinstallasjoner, krysskoplinger og svitsjer. Skapet stikker bare ut 220 mm fra veggen og kan likevel ta imot full 19”-montering i 4HE. To låsbare dører gjør utstyret svært tilgjengelig.
3 960 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
NSMR er en veggskapserie tilpasset nettverksinstallasjoner med produkter for 10" montering. Skapet leveres med en røkfarget herdet gassdør, taket er av glassfiber-forsterket plast.
3 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et svært fleksibelt veggskap, 400-1000 mm høyt. Helt identisk konstruksjon med gulvskapet, dvs. selvbærende ramme av aluminium. Den eneste forskjellen er at veggskapet leveres uten bakdør/bakpanelet.
7 320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veggskap med en dybde på hele 800 mm. Her får du en løsning til riktig pris og med mange muligheter. Du kan enkelt demontere sidene fra innsiden slik at det blir lettere å montere utstyret.
6 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Enkleste mulige veggramme, til montering av krysskoplingspaneler, huber eller annet 19"-utstyr. Deksel og passende hylle bestilles separat. Rammen skrus direkte i veggen.
847 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
For enkelte krysskoplingspaneler passer en svingbar ramme bra, da man kan komme til baksiden uten å demontere hele enheten.
709 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter