Meny

M2M, Automasjon, reléstyring, alarminnsamling, Temperaturovervåking over IP

Med 30 års IP-erfaring, teknisk kunnskap og stort unikt produkttilbud, hjelper vi kundene å skreddersy løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av en datarack, totalkontroll over flere hundre noder i en serverhall, remote managering av utilgjengelig utstyr, kjøle- og fryserom.  Vi har de riktige produktene og rask levering.

Detaljhandel overvåking
I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?
Overvåkningskameraer
Hvor kravene er strenge og sikkerheten er avgjørende.
Smarte kjøretøy
Smarte kjøretøy gir helt nye muligheter for å effektivisere og kontrollere transporter.
Samle alarmenhetene dine i skyen – SensDesk
SensDesk er en gratis skytjeneste der du kan samle alle sensorene og alarminnsamlingsenhetene dine. Fra dashbordet får du full kontroll, og du kan navigere, styre digitale innganger og releer, overvåke temperatur, luftfuktighet, vannlekkasje, batterinivåer og andre typer data.
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.