Meny

M2M, Automasjon, reléstyring, alarminnsamling, Temperaturovervåking over IP

Med 30 års IP-erfaring, teknisk kunnskap og stort og unikt produktutvalg hjelper vi kundene våre med å skreddersy løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av et datarack, total kontroll over flere hundre noder i en serverhall, ekstern administrasjon av utstyr som ikke er tilgjengelig, kjøle- og fryserom.  Vi har de riktige produktene og rask levering.

Detaljhandel overvåking
I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?
Overvåkningskameraer
Hvor kravene er strenge og sikkerheten er avgjørende.
Smarte kjøretøy
Smarte kjøretøy gir helt nye muligheter for å effektivisere og kontrollere transporter.
Samle alarmenhetene dine i skyen – SensDesk
Velkommen til Sensdesk.se, portalen for alle IoT-innsamlingsenhetene dine fra produsenten HWg. Her kan du enkelt få oversikt over og administrere alle innsamlingsenhetene dine. Historikk, alarm på den måten du ønsker, multigrafer, PDF-rapporter, dashbord med mer. Kraftig, stabilt og kostnadseffektivt.
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.