Meny

Forbedret presentasjonsteknikk ved hjelp av teknologi for bedre presentasjoner

I denne produktgruppen finner du produkter og løsninger for å forbedre presentasjoner, forelesninger, økter, webinarer og fjernundervisning. Fokuset er på hvordan man kan løfte en presentasjon eller videofilm. Det kan være ved opptak av digitale medier som skal legges ut på nett for senere bruk, eller å strømme budskapet direkte via en strømmetjeneste

Rene enmannsorkesteret for digital presentasjon

Hvis man bruker et kamera med automatisk sporing, kan alt gjøres av én person, siden løsningen da automatisk følger forflytninger og bevegelser ved hjelp av bevegelsesfølsom sporingsteknologi. At det bare trengs én person til å presentere, produsere og publisere, gjør dette til en praktisk og kostnadseffektiv løsning for bedre digital presentasjon.

Bærbart opptaksstudio

Et bærbart opptaksstudio i praktisk koffert, slik at du enkelt kan tilby fengslende budskap og innhold uansett hvor du er. Ikke bare snakk rett inn i kameraet, men skap en kombinert visning av kamera og digitalt innhold. Publiser direktesendinger og innspilt innhold på nett. Det er overraskende enkelt å strømme direkte eller ta opp!

Start en direktesendt strømming eller opptak av en produktdemonstrasjon, presentasjon, forelesning eller et forretningsmøte. Andre bruksområder kan være for bloggere og influensere som har behov for å ta med seg opptaksstudioet istedenfor å bruke mobilkameraet samt innen fjernundervisning, siden dette bærbare systemet enkelt kan flyttes mellom klasserom og skoler.

Mediestasjon – ta opp, strøm og se

Mediestasjoner lar deg fange opp, veksle, mikse, strømme og spille inn direktesendte arrangement på en enkel og effektiv måte. De kan enkelt kobles til datamaskin, HDMI til USB-bro og kameraer med automatisk sporing for å bygge et avansert opptaksstudio, slik at du enkelt kan strømme direkte eller spille inn for fremtidig bruk.

Gjør en datamaskin til en sentral for strømming av media

En videokonferanse kan være så mye mer enn bare å vise et ansikt eller å dele innholdet på en skjerm. Ved å bruke riktig verktøy kan en videokonferanse gi den samme følelsen som et personlig møte. Med denne HDMI til USB-broen kan du koble til en hvilken som helst HDMI-enhet, for eksempel videokamera, dokumentkamera, mikroskop, spillkonsoll og medisinsk utstyr, for å bruke den på datamaskinen.

La kameraet følge taleren automatisk

Ved å velge et kamera med automatisk sporing kan man automatisk følge forflytninger og bevegelser ved hjelp av bevegelsesregistrerende sporingsteknologi. Kameraet holder alltid taleren i bildet, selv om personen snur seg bort fra publikum eller går frem og tilbake på scenen, i konferanserommet eller i klasserommet.

Et Full HD-kamera er en perfekt kombinasjon av automatisk sporingsteknologi og et kompakt PTZ-kamera med funksjoner som nøyaktig automatisk sporing, automatisk zoom og autofokus. Det gjør det perfekt til møterom, mindre konferanserom og klasserom under videokonferanser, presentasjoner, forelesninger, undervisning, kurs og så videre.

Til disse to kameraene med automatisk sporing følger det også med en trådløs kombinert mikrofon/posisjonerer som henges rundt halsen på personen som skal filmes, slik at presisjonen blir enda bedre.

Det finnes også andre kameramodeller for disse presentasjonsløsningene.

Forvandle en tradisjonell skjerm til en interaktiv berøringsskjerm/smartboard

Plasser enheten på en skjerm, tavle, whiteboard eller en annen fla overflate, og interager med innhold, budskap eller presentasjon. Enheten kan også brukes sammen med dokumentkameraer og andre utdanningsprodukter for å sørge for at for eksempel kunder, elever og tilskuere forblir interesserte og fokuserte.

Med denne interaktive modulen kan man enkelt imponere kunder og partnere. Bærbart, kostnadseffektiv og avansert presentasjonsutstyr til både klasserom og konferanserom. Kompletter med denne IR-tusjen for å gjøre en interaktiv, portabel berøringskjerm enda bedre.

20101502_med_skärm.png

Hvis du har spørsmål eller ønsker knyttet til produkter for fiberbåret AV, strømmende video eller andre områder hvor det er strenge krav til hastighet og pålitelighet, er Direktroniks prisvinnende kundeservice alltid tilgjengelig* på telefon, e-post eller chat.

*) hverdager mandag–fredag 08.00–17.00

Produktområder