Meny

Fremtiden er fiber

Nettverk som tidligere har vært dominert av kobberkabel erstattes gradvis av rene fibernett. Fiber har i teorien ingen restriksjoner angående mengden informasjon som kan passere i kabelen, det styres av det aktive utstyret i endene. Det er derfor svært fremtidsrettet å bygge infrastruktur med fiber som base.

Direktronik tilbyr alt du trenger i fiber. Fra aktivt utstyr til kabler, paneler, termineringsbokser, fibersveis med mer.

Hvis du ikke finner det du leter, kontakt oss og vi kan hjelpe.

 

 

Produkter (36)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

36

Ustyr

Vis mer
 
Liten flate med plass for mange tilkoblinger. Opptil 96 LC og 48 SC gjør dette panelet til en god løsning når utseende og funksjon er svært viktig.
742 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når det gjelder skjøte-/konverteringskontakt finnes det på markedet i hovedsak to kvaliteter. Vi har valgt å kun tilby den mer eksklusive og betydelig stivere Zirconia i alle adaptere for både multimode og singlemode.
10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå er det enklere enn noensinne å sveise sin egen fiber. Og billigere. Den nyeste teknologien for automatisk midtstilling av kjernen gjør sveisejobben helt automatisert og dermed mulig for hvem som helst å utføre.
36 580 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4350
to uttak for SC simplex eller LC duplex-adapter
73 NOK eks. mva
 
En liten og portabel fibersveis som passer utmerket i felt, siden den bare veier 1,6 kg. Den nyeste teknologien for automatisk midtstilling av kjernen gjør sveisejobben helt automatisert og dermed mulig for hvem som helst å utføre.
18 930 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-1200
Multi-fiberpanel med plass til tre kassetter
850 NOK eks. mva
Vare.nr 104-4301
48 fiber
305 NOK eks. mva
 
Når det gjelder skjøte-/konverteringskontakter til fiberkabel, er det hovedsakelig to kvaliteter på markedet.
41,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Konverter kabelen enkelt til det du ønsker. Nå tilbyr vi et stort sortiment av Hybrid-adaptere som enkelt konverterer til det du ønsker. SC-kontakten blir raskt til en LC-, ST-, MU- eller FC-kontakt. Fungerer for både MM og SM.
15,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
24-porters fiberpanel/ODF for DIN-montering for industrimiljø. Enheten leveres utstyrt med plass til totalt 24 SC eller 48 LC-fibre og leveres med DIN-feste for montering på DIN-skinne.
825 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Flere tilkoblinger på samme overflate. MPO (Multi-fiber Puch ON) er et universelt kabelsystem for fibernett. Mer effektiv og enklere installasjon siden hver kontakt inneholder 12 eller 24 fibre.
971 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4310
8 fiber, inkl adapterplate for 8xSC simplex
116 NOK eks. mva
 
MPO (Multi-fiber Push On) er et universelt kabelsystem for fibernett som effektiviserer krysskobling og installasjon ved at hver kontakt inneholder inntil tolv eller tjuefire fibere.
883 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0029
Kablage skydd för utomhusbruk vattentät
16,10 NOK eks. mva
 
SC-klips for å bygge sammen to simplex til en duplex.
5,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Praktisk fiberboks for montering i 19” rack Den har justerbare ”ører” foran for å justere boksens plassering i dybden, slik at patchkablene ikke klemmes hvis du stenger døren til skapet.
1 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
136 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 111-4205
Ferrulbeskyttelse for fiber kontakt
1,75 NOK eks. mva