Meny

  • ...

Strips kabelhåndtering

Løsninger for enkel montering av kabler, ledninger, slanger og lignende. Et stort sortiment for å oppfylle strenge krav og mange bruksområder.

blobid0.png

Designet og produsert for å møte miljø-, sikkerhets- og industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE og ISO. Tilpasset de fleste miljø, innendørs / utendørs, UV, brannbestandig, kjemisk motstand, metalldetekterbare, gammastråling, varmebestandig osv. Vi Fører Panduit, men selvfølgelig også andre merker og løsninger for smart og smidig innfesting. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg. Markeder for Panduit-strips

Markedene for Panduit-stripser mange, for eksempel olje og gass, kjemiske miljøer, gruvedrift, avløp/renseanlegg, treforedling/papirindustri, havn/skipsfart, mat/drikke, transportsektoren, og krevende og værharde miljøer der det er viktig at monteringen holder mål. 

Les mer om våre strips.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

44

Lengde (mm)

Bredde (mm)

Tykkelse (mm)

Max Diameter (mm)

Min driftstemperatur(C)

Max driftstemperatur(C)

Materiale

Vis mer

UV-bestandighet

Vis mer

Farge

Vis mer
 
Panduits værbestandige låsbare strips av nylon 6.6 er utviklet for de fleste generelle oppgaver utendørs, samtidig som de har konsekvent ytelse og pålitelighet. Riktige buntebånd for utendørs bruk gir lengre levetid og bedre økonomi over tid.
66,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit Pan-Steel buntebånd i rustfritt stål for høy sikkerhet. Kan brukes i svært korrosive miljøer og utsatt for kjemiske urenheter i lang tid uten å miste sin funksjon.
731 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alt-i-ett-kabelstrips - her får du en versjon som er både varme- og værbestandig, men som også har høy UV-beskyttelse, noe som gir større motstand mot ultrafiolett lys.
772 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solcelleinstallasjoner, bilindustri, tog, tungt utstyr men også lastebiler trenger riktig tilbehør som utgjør en forskjell. Vi tilbyr smarte og spesialdesignede fester/klemmer for strips tilpasset ekstreme miljøer.
8 880 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd som vil rydde opp i installasjonen og gir det beste resultatet for innendørs bruk. Her får du et standard Nylon 6.6 buntebånd for de fleste generelle bruksområder.
57,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige Nylon 612 når 12 ikke er tilstrekkelig. Her er det buntebåndet som varer lengst i et utemiljø med en levetid på 20 år utsatt for UV-stråling. Nylon 612 gir også bedre motstand mot sinkklorider og fortynnede syrer.
1 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
3 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ved hjelp av denne fleksible veggbraketten, som er spesielt tilpasset til næringsmiddel-, drikke- og legemiddelindustrien og oppfyller sikkerhetsstandarder for produksjon, får du et sikkert feste.
1 640 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd når du vil at det skal være så mykt og beskyttende som mulig. Justerbar, åpen og gjenbrukbar om og om igjen.
268 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
35,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit varmebestandig Nylon 6.6 buntebånd tilpasset de fleste høytemperaturapplikasjoner opp til hele 115 °, innendørs (kan også brukes utendørs).
518 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 830 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med den krokutstyrte kabelholderen blir det enkelt å feste kabelstammer i rack, kanaler eller undertak. Men du får også en mer følsom og naturlig bøy der risikoen for å skade en enkeltkabel i stammen minsker. Nylonbåndet er av borrelåstype og gir den justerbare diameteren du trenger for å passe ulike tykkelser med kabelstammer.
35,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pandiut Tefzel-kabelstrips når applikasjoner krever maksimal motstand mot spenninger som kjemikalier, gammastråling, UV-stråling og ekstremt høye og lave temperaturer.
626 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduit brannsikre og låsende kabelstrips passer godt når miljøet krever noe ekstra. Klassifisert og testet i henhold til UL 94V-0 for innendørs bruk.
1 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
To kabelstrips i Panduit Pan-Ty-serien som er tilpasset og konstruert for å møte strenge krav fra bransjer som næringsmiddel-, drikkevare- og legemiddelindustrien..
244 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
4 050 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
7 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112589
178x19,1 mm (100 stk.)
3 350 NOK eks. mva
 
Det finnes kabelstrips for de fleste miljøer, men det er utrolig viktig å velge riktig. Motstand mot kjemikalier krever riktige kabelstrips som oppfyller tøffe krav. Polypropylen med sin karakteristiske grønne farge har høy bestandighet mot kjemikalier.
637 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter