Meny

  • ...

Strips kabelhåndtering

Løsninger for enkel montering av kabler, ledninger, slanger og lignende. Et stort sortiment for å oppfylle strenge krav og mange bruksområder.

blobid0.png

Designet og produsert for å møte miljø-, sikkerhets- og industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE og ISO. Tilpasset de fleste miljø, innendørs / utendørs, UV, brannbestandig, kjemisk motstand, metalldetekterbare, gammastråling, varmebestandig osv. Vi Fører Panduit, men selvfølgelig også andre merker og løsninger for smart og smidig innfesting. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg. Markeder for Panduit-strips

Markedene for Panduit-stripser mange, for eksempel olje og gass, kjemiske miljøer, gruvedrift, avløp/renseanlegg, treforedling/papirindustri, havn/skipsfart, mat/drikke, transportsektoren, og krevende og værharde miljøer der det er viktig at monteringen holder mål. 

Les mer om våre strips.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

36

Installasjon

Vis mer
 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
29,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20111299
5 pack
338 NOK eks. mva
 
Panduit varmebestandig Nylon 6.6 buntebånd tilpasset de fleste høytemperaturapplikasjoner opp til hele 115 °, innendørs (kan også brukes utendørs).
493 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
951 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0066
305x22mm blå, med fästhål, 10st
613 NOK eks. mva
 
Alt-i-ett-kabelstrips - her får du en versjon som er både varme- og værbestandig, men som også har høy UV-beskyttelse, noe som gir større motstand mot ultrafiolett lys.
735 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd når du vil at det skal være så mykt og beskyttende som mulig. Justerbar, åpen og gjenbrukbar om og om igjen.
218 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige låsbare strips av nylon 6.6 er utviklet for de fleste generelle oppgaver utendørs, samtidig som de har konsekvent ytelse og pålitelighet. Riktige buntebånd for utendørs bruk gir lengre levetid og bedre økonomi over tid.
63 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112589
178x19,1 mm (100 stk.)
3 040 NOK eks. mva
 
Veggfeste for borrelåsbåndene våre som kan brukes flere ganger. Finnes med både lim og for skruing direkte på vegg eller lignende.
6 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
87,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panduits værbestandige Nylon 12 når 6.6 ikke er nok. Her får du riktig løsning når kravene er høyere til lengre levetid og også bedre motstand mot kjemiske stoffer.
6 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd som vil rydde opp i installasjonen og gir det beste resultatet for innendørs bruk. Her får du et standard Nylon 6.6 buntebånd for de fleste generelle bruksområder.
54,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
281 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pandiut Tefzel-kabelstrips når applikasjoner krever maksimal motstand mot spenninger som kjemikalier, gammastråling, UV-stråling og ekstremt høye og lave temperaturer.
596 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
2 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Varmebestandige nylon acetal kabelklips for solcellepaneler. Du får kablene på plass raskt og enkelt med denne løsningen som kan brukes både ute og inne.
5 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det finnes kabelstrips for de fleste miljøer, men det er utrolig viktig å velge riktig. Motstand mot kjemikalier krever riktige kabelstrips som oppfyller tøffe krav. Polypropylen med sin karakteristiske grønne farge har høy bestandighet mot kjemikalier.
595 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med den krokutstyrte kabelholderen blir det enkelt å feste kabelstammer i rack, kanaler eller undertak. Men du får også en mer følsom og naturlig bøy der risikoen for å skade en enkeltkabel i stammen minsker. Nylonbåndet er av borrelåstype og gir den justerbare diameteren du trenger for å passe ulike tykkelser med kabelstammer.
35,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
To kabelstrips i Panduit Pan-Ty-serien som er tilpasset og konstruert for å møte strenge krav fra bransjer som næringsmiddel-, drikkevare- og legemiddelindustrien..
233 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
3 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter