Meny

Hvorfor Direktronik?

Personlig service

Vi rasjonaliserer ikke bort servicegraden vår på kundenes bekostning. Ringer du oss på hverdager mellom 8-16, svarer en kyndig selger deg innen tre ring, og sender du en e-post til info@direktronik.no får du svar innen 10 minutter i åpningstiden vår. Hvem kan matche den servicen? Vi kommer ikke til å automatisere kundekontaktsenteret vårt slik at du må trykke deg fram via en robotisert stemme med en forhåpning om at du én gang vil få snakke med et menneske. Vi gir deg servicen direkte, raskt og kompetent.

Ring oss! 55 50 91 50

Fri rådgivning og support

Når du er interessert i et produkt fra oss hjelper vi deg med produktrelaterte spørsmål uten kostnad. Dette gjelder innen, under og dessuten etter at du har kjøpt produktet. Dette inngår i prisen du betaler for et produkt fra Direktronik, et foretak og produkter utenom det vanlige.

Genuin omtanke

Med disse ordene forsøker vi å formidle at vi streber etter å alltid gi en heldekkende ærlig omtanke om en hel “leveranse” til en kunde. Vi har en ekte hensikt om å hjelpe til og å bry oss, ikke bare om produktenes leveranse, funksjon og kvalitet, men også om produktenes installasjon i det miljøet de skal fungere i. Vår ambisjon er å hjelpe kundene under hele reisen og forsøke å gi teknisk rådgivning og support både før, under og etter at en leveranse er utført utfra de kompetansene som vi innehar.

Vi liker å hjelpe! Begrepet inkluderer videre at vi aktivt jobber for ansvarsfull miljøhåndtering relatert til produktene våre. Verdiordet eller ikonene inkluderer også at vi i alle tilfeller vil være en trygg leverandør med høyeste etiske ambisjonsnivå både innenfor og utenfor selve handelen eller leveransen.

Vare.nr 20113719
L2/L4 Managed Metro Ethernet Switch (AC+2 DC, DIDO)
7 670 NOK eks. mva
Vare.nr 20109293
WallPatch Cat.6A U/UTP RJ45, hvit
127 NOK eks. mva
 
En kraftig armert fiberkabel på utrykningsvogn til nødssituasjoner i datanettet, midlertidig oppkobling for TV-sendinger, konferanser, idrettsarrangement, konserter med mer. Standard med SC fiberkontakt, men spør om det ønskelig å få en annen.
11 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
163 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20115536
STE2 Lite, WiFi, Ethernet-termometer, temperatursensor medfølger
2 550 NOK eks. mva
 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
15,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0298
4 analog til digital-innganger, 2 Digital I/O, 16 Temp, PoE
6 300 NOK eks. mva
 
Sensor som måler graden av turbiditet, uklarhet, slam i vannet. Turbiditet kan bestå av både organiske partikler, som jord og alger som er vanlige partikler i vassdrag, samt uorganiske, som for eksempel leire som røres opp fra bunnsedimentene ved bygging og industri.
13 820 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Åpne og kontroller fire datamaskiner, hver med fire skjermer med en KVM-arbeidsstasjon med fire DisplayPort 1.2-skjermer med full USB 2.0-støtte, KVM-emulering og støtte for 4K HD-oppløsning
17 530 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
NetXpert XG2 erstatter XG-modellene. NetXpert er et avansert system for å teste og kvalifisere kapasiteten i datanettet ditt opptil 10 Gbps og gir deg kraftige verktøy ved kontroll av nettverk på både Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), kobber og fiber. Et smart og allsidig instrument for nettverksteknikeren som vil kunne gjennomføre akutt feilsøking på fiber eller kobber og kvalifisering – og som vil kunne dokumentere resultatene. NetXpert XG tilbyr både SFP/SFP+ og RJ45-tilkobling og kan også brukes over Wi-Fi. Støtter standard: TIA-568, ISO-11801, ISO-14763
33 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20113901
Multimeter Digitalt AC/DC 600V/10A
1 180 NOK eks. mva