Meny

Vare.nr 20103768

SMS-alarm 4G ved uønsket temperatur og strømbrudd

Ny og oppdatert modell av termometer med SMS-funksjon. Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Les mer

Tilgjengelighet webshop 93 st
Levering 1-2 dager
892 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Enkel, smart og pålitelig. Sender SMS til opptil fem mobilnummer ved uønskede temperaturer og ved strømbrudd. Bruk standard SIM-kort som sender SMS, vi anbefaler Telia kontantkort da de vanligvis har best dekning. 

  Ny og fremtidssikker enhet som også fungerer på 2G- og 4G-nettet

  Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkel, smart og pålitelig. Enheten har en innebygd temperatursensor samt en ekstern tometerssensor og sender SMS til opptil fem mobilnumre ved uønskede temperaturer samt ved strømavbrudd.

  SMS ved strømbrudd  Frostvakt via SMS  SMS-alarm

  Perfekt for fleksibel temperatursjekk av mange miljøer, enheten er lett å flytte rundt til ulike steder der behov oppstår. Alt du trenger er en stikkontakt i nærheten.

  Til hytta

  Monter den eksterne sensoren på et rør fra fyrkjelen, så kan du være trygg på at kjelen fungerer som den skal. Hvis den blir ødelagt og temperaturen synker, får du en SMS-alarm, og du kan reparere problemet i god tid før rørene fryser, med dyre vannskader som resultat.

  Til kjøleskap og fryser

  Temperaturovervåkning av kjøleskap og fryser er et annet mulig bruksområde. Den eksterne temperatursensoren tåler temperaturer helt ned til –50 grader. Hvis fryseren blir ødelagt og temperaturen stiger, får du umiddelbart en temperaturalarm via SMS, og du rekker å redde innholdet før det tiner og blir ødelagt.

  Strømbrudd

  Det finnes en rekke situasjoner og tilfeller hvor strømbrudd kan forårsake store problemer hvis det ikke blir oppdaget tidsnok. Med dette produktet kan du være trygg på at hvis dette skjer, får du umiddelbart en alarm i form av en SMS-melding samt en ny melding når strømmen har kommet tilbake.

  Kontroller gjeldende temperatur

  Hvis du for eksempel vil se gjeldende temperatur på hytta, skriver du inn koden #16# når du sender SMS til enheten, som deretter svarer tilbake med en SMS med gjeldende temperatur.

  Sikkerhet via autorisert nummer, SMS eller app i mobilen (både iOS og Android)

  Enheten konfigureres ved hjelp av SMS eller via app på smarttelefonen din. Opptil fem forhåndsprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og motta alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker, slik at du er beskyttet mot uvedkommende.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm (ikke inkludert ved levering)
  • MERK: Det er viktig at PIN-koden på SIM-kortet deaktiveres. Dette gjøres på mobiltelefon eller av personen du kjøper SIM-kort av.
  • Vi anbefaler Telias kontantkort, siden de generelt har den beste dekningen.
  • Temperaturområde for ekstern sensor - 50 °C ~ 100 °C
  • 2 m ekstern temperatursensor er inkludert

   

   

                                        

                  

      

                                                   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  LTE 4G 5G
  Yes
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Posisjoneringssystemet Total Finder med batteri med lang levetid, innebygde sensorer og en oversiktlig skytjeneste gjør det enkelt å få kontroll over en hel flåte av kjøretøy, eller over enkeltenheter. Den passer for det meste som beveger seg utendørs, og som du ønsker informasjon om. Et kraftig magnetfeste forenkler både montering og vedlikehold.
3 840 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
770 NOK eks. mva
Vare.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 190 NOK eks. mva
 
Alarm ved uønsket temperatur, samt slå på og av tilkoblet utstyr via app på mobilen eller etter tidsplan. Koble enheten til nærmeste stikkontakt for å komme raskt i gang med overvåkingen. Enkel, smart og pålitelig. Kraftig skytjeneste er inkludert. Alarm via e-post, SMS (valgfritt i skytjeneste) eller som pushvarsling i app hvis verdiene ikke er som ønsket. Temperatursensor er ikke inkludert, se under tilbehør.
745 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatursensor, hovedenhet
1 310 NOK eks. mva
Vare.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 140 NOK eks. mva
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter