Meny

Enoc Systems 19” dataskap/rack og 19” datastativ sortiment er både bredt og omfattende og fungerer bra for alle typer nettverks- og datainstallasjoner. Forskjellige serien er utformet for å på en kostnadseffektiv og teknisk måte tilfredsstille kravene for ulike typer installasjoner. Ta gjerne kontakt med oss, vi kan dataskap.

Produkter (6)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

6

Høyde U/HE

Vis mer

Skap farge

Vis mer
 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen.
8 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
14 300 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Fiberbakkeskap i tre ulike bredder inkl. bakkefeste, lås og kondensbeskyttelse i tak og for bakke. Skapet er produsert av varmgalvanisert C3H eller pulverlakkert magnelisplate C5-I (kan kun bestilles i større antall). Slyngeholder og nøkkel er tilgjengelig som tilbehør. C5-M (Marin korrosjonsklasse) på forespørsel.
3 110 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå finnes det endelig en kapslet versjon av gulvskapet Golskåpet F1. Nye Fs1 får du nå med IP54 klassifisering som kan plasseres i de fleste miljøer der kravene er ekstra høye. Samme smarte konstruksjonsplattform som tidligere, som underletter installasjonen. Du kan velge å kjøpe med eller uten kjøling avhengig av dine krav og ønsker.
18 430 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-7080
IP55 PC-gulvskap for industrimiljø 1600 x 700 x 600
38 220 NOK eks. mva
 
Nå kan du få mindre støy på kontoret og i server-/datarommet. Plasser datautstyret der du vil. Nå finnes det både gulvskap og veggskap med støydempende matte som kan senke støynivået med hele 8 dBA
14 990 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter