Meny

Enoc Systems 19” dataskap/rack og 19” datastativ sortiment er både bredt og omfattende og fungerer bra for alle typer nettverks- og datainstallasjoner. Forskjellige serien er utformet for å på en kostnadseffektiv og teknisk måte tilfredsstille kravene for ulike typer installasjoner. Ta gjerne kontakt med oss, vi kan dataskap.

Produkter (4)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter
4

U/HE

Vis mer

Skap farge

Vis mer

Bredde

Vis mer

Dybde

Vis mer

Høyde

Vis mer
Vare.nr 38-8000
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen.
6 730 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 38-8250
Nå finnes det endelig en kapslet versjon av gulvskapet Golskåpet F1. Nye Fs1 får du nå med IP54 klassifisering som kan plasseres i de fleste miljøer der kravene er ekstra høye. Samme smarte konstruksjonsplattform som tidligere, som underletter installasjonen. Du kan velge å kjøpe med eller uten kjøling avhengig av dine krav og ønsker.
16 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 38-7900
Fiberbakkeskap i tre ulike bredder inkl. bakkefeste, lås og kondensbeskyttelse i tak og for bakke. Skapet er produsert av varmgalvanisert C3H eller pulverlakkert magnelisplate C5-I (kan kun bestilles i større antall). Slyngeholder og nøkkel er tilgjengelig som tilbehør. C5-M (Marin korrosjonsklasse) på forespørsel.
0 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 38-8200
Med S1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen som gjør at utstyret kan forskyves sidelengs for å skape mer plass på den ene eller andre siden.
10 920 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter