Meny

Enoc Systems 19” dataskap/rack og 19” datastativ sortiment er både bredt og omfattende og fungerer bra for alle typer nettverks- og datainstallasjoner. Forskjellige serien er utformet for å på en kostnadseffektiv og teknisk måte tilfredsstille kravene for ulike typer installasjoner. Ta gjerne kontakt med oss, vi kan dataskap.

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

8

Skap farge

Vis mer

Høyde U/HE

Vis mer
 
Nå kan du få mindre støy på kontoret og i server-/datarommet. Plasser datautstyret der du vil. Nå finnes det både gulvskap og veggskap med støydempende matte som kan senke støynivået med hele 8 dBA
20 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Fiberbakkeskap i tre ulike bredder inkl. bakkefeste, lås og kondensbeskyttelse i tak og for bakke. Skapet er produsert av varmgalvanisert C3H eller pulverlakkert magnelisplate C5-I (kan kun bestilles i større antall). Slyngeholder og nøkkel er tilgjengelig som tilbehør. C5-M (Marin korrosjonsklasse) på forespørsel.
6 090 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med S1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen som gjør at utstyret kan forskyves sidelengs for å skape mer plass på den ene eller andre siden.
20 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå finnes det endelig en kapslet versjon av gulvskapet Golskåpet F1. Nye Fs1 får du nå med IP54 klassifisering som kan plasseres i de fleste miljøer der kravene er ekstra høye. Samme smarte konstruksjonsplattform som tidligere, som underletter installasjonen. Du kan velge å kjøpe med eller uten kjøling avhengig av dine krav og ønsker.
27 450 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du ikke har de høye kravene som F1-skapene representerer, kan du velge den litt enklere F3-modellen hvis vekten er opptil 800 kg. F3 har lånt mange av de beste funksjonene fra F1-skapene for å garantere høy funksjonalitet og kvalitet.
9 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-7080
IP55 PC-gulvskap for industrimiljø 1600 x 700 x 600
37 850 NOK eks. mva
 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen. Også tilgjengelig i bredde 800 mm
13 070 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Samme smidige og smarte løsning som serverskapene S1, men nå med mulighet til å velge antall rom. Velg mellom to, tre og fire rom, der hvert rom er atskilt med en hylleplate.  Separate låser som gir store muligheter og ekstra trygghet for å garantere at bare riktig person eller kunde har tilgang til sitt rom.
36 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter