Meny

Vare.nr 138-8047

IT-Gulvskap - robust, demonterbart, svenskprodusert

Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
11 800 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  223 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  500 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  126 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen som gjør at utstyret kan forskyves sidelengs for å skape mer plass på den ene eller andre siden. Muligheten for midtstilt løsning gir rikelig med plass på siden der det trengs.

  Høy kapasitet og lett å demontere

  Skapet er sammensatt med skruer og derfor lett å demontere ved installasjon på trange steder. Imidlertid finnes det ingen synlige skruer utenifra, som gir skapet et godt inntrykk. Lastekapasiteten er hele 1500 kg.

  Klart for låssystem

  Skapdøren på 1 mm perforert stålplate (85 % perforeringsgrad for maksimal luftflyt) har et ergonomisk håndtak der låsesylinderen kan tilpasses eksisterende låssystemer, også elektroniske. Kontakt oss for mer informasjon om tilgjengelige alternativer.

  • Mulighet for sideforskjøvet plassering for ekstra plass på ønsket side
  • Ramme demonterbar med skrue
  • Robust konstruksjon med høye lastekapasitet på 1500 kg
  • Svart strukturlakk RAL 9005
  • Framdørens åpningsvinkel >180°
  • Døren leveres høyrehengt men kan også venstrehenges

Alternativer for dette produktet

 
Endelig slipper du verktøy, blodhvite og sprukne negler når du monterer paneler og rackutstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass.
500 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
127 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Speed-D-klemmen, verktøyet som gjør at du slipper lange forstyrrelser og tapt inntekt. Speed-D holder hele kabelbunter på plass når du skal omgruppere i racket. Den enkle klemmen festes rundt en bunt med kabler slik at du slipper å huske hvor kabelen satt når du løsner en og en kabel.
288 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr119-0475
Adgangssystem for alle elektroniske låser og RFID-lesere
4 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr138-3000
Enkel og praktisk led-lampe med 800 lumen
545 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå slipper du kabelrot i dataskapet. PATCHBOX er et patentert koblingspanel med fjærende kabelkassetter som gir maksimalt tids- og plasseffektiv installasjon. Når kabler og kabelholdere bygges sammen i en og samme enhet, slipper du å bruke verdifull plass i skapet til kabelholdere. Kjøp den ferdig, eller lag din egen konfigurasjon. Med PATCHBOX har du alltid riktig kabellengde, og du slipper å ha et lager med mange forskjellige faste lengder for å få en pen installasjon. I tillegg kan du gjøre jobben inntil åtte ganger raskere, og det blir også rent og ryddig uten at du må rydde plastposer og annet avfall fra hver enkelt kabel.
323 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor inkludert, PoE
2 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter