Meny

Vare.nr 138-8047

IT-Gulvskap - robust, demonterbart, svenskprodusert

Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
11 910 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen som gjør at utstyret kan forskyves sidelengs for å skape mer plass på den ene eller andre siden. Muligheten for midtstilt løsning gir rikelig med plass på siden der det trengs.

  Høy kapasitet og lett å demontere

  Skapet er sammensatt med skruer og derfor lett å demontere ved installasjon på trange steder. Imidlertid finnes det ingen synlige skruer utenifra, som gir skapet et godt inntrykk. Lastekapasiteten er hele 1500 kg.

  Klart for låssystem

  Skapdøren på 1 mm perforert stålplate (85 % perforeringsgrad for maksimal luftflyt) har et ergonomisk håndtak der låsesylinderen kan tilpasses eksisterende låssystemer, også elektroniske. Kontakt oss for mer informasjon om tilgjengelige alternativer.

  • Mulighet for sideforskjøvet plassering for ekstra plass på ønsket side
  • Ramme demonterbar med skrue
  • Robust konstruksjon med høye lastekapasitet på 1500 kg
  • Svart strukturlakk RAL 9005
  • Framdørens åpningsvinkel >180°
  • Døren leveres høyrehengt men kan også venstrehenges
 • Tilbehør

  Vare.nr 20101088
  1 110 NOK eks. mva
  240 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  U/HE
  42
  Cabinet color
  Beige
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 138-1012
100-pakn for tykk plate (blå)
531 NOK eks. mva
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
148 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0475
Adgangssystem for alle elektroniske låser og RFID-lesere
4 670 NOK eks. mva
Vare.nr 138-3000
Enkel og praktisk led-lampe med 800 lumen
583 NOK eks. mva
 
Nå slipper du kabelrot i dataskapet. PATCHBOX er et patentert koblingspanel med fjærende kabelkassetter som gir maksimalt tids- og plasseffektiv installasjon. Når kabler og kabelholdere bygges sammen i en og samme enhet, slipper du å bruke verdifull plass i skapet til kabelholdere. Kjøp den ferdig, eller lag din egen konfigurasjon. Med PATCHBOX har du alltid riktig kabellengde, og du slipper å ha et lager med mange forskjellige faste lengder for å få en pen installasjon. I tillegg kan du gjøre jobben inntil åtte ganger raskere, og det blir også rent og ryddig uten at du må rydde plastposer og annet avfall fra hver enkelt kabel.
350 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor inkludert, PoE
2 430 NOK eks. mva