Meny

Nettverksinstallasjon er en materialsport - de smarte dingsene du ikke trodde eksisterte!

Hvor mange datarack er installert bare i Norge? Prøv å se for deg alle kablene og tilkoblingene som fører ut og inn fra slike stativer. Til slutt, forestill deg hvor mange timer som brukes i og rundt disse til nye installasjoner, oppgraderinger eller service av et eller annet slag, hver dag. Millioner? Milliarder? Selvfølgelig er det ikke mulig å vite, og det er heller ingen statistikk som er tilgjengelig. Men en ting er sikkert. Med smart og smått tilbehør, noen så snedige at du ikke engang trodde de fantes, kan du spare utrolig mye tid og krefter. Se bare her.

20205072 E.jpg

Rekk opp hånden de som aldri har måttet klippe av en kontakt for å få kabelen gjennom et hull og deretter måtte sette den på igjen så snart du fikk kabelen gjennom hullet? Ja, du kan selvfølgelig bore hullet slik at kabelen med kontakten kommer seg gjennom, men da blir det vanskeligere å få et tett og smidig hull.

En delbar kontakt er like genial som den er enkel og redder deg fra å kaste bort tid på skjøting samtidig som du etterlater deg noe ser bra ut.

Når kabelen ikke når helt frem

Du trenger ikke å banne over for kort lengde når du lærer hvor enkelt det er å skjøte den manglende lengden med en standard kabel i stedet for å skjøte på stedet. Selvfølgelig tror du at kabelen du kjøpte ferdig eller allerede har gjort ferdig skal være lang nok, men så kommer du over et hinder langs kabelstrekket som må rundes og plutselig mangler det noen meter. Å da ha noen skjøter i verktøykassen som allerede inneholder selve skjøtestykket og er romslige nok til å komme gjennom kontakten, er en befrielse.

KB_mateiralsport_skarv.jpg

Halver monteringstiden i rack

Det er mye tid å spare på selve monteringen av 19-tommers utstyr i datarack, delvis på selve skruingen, men også ved monteringen. Ofte jobber man alene, og ofte er utstyret som skal skrus inn både tungt og uhåndterlig.

KB_mateiralsport_tredje handen.jpg

En midlertidig ekstra støtte under betyr at du ikke trenger å holde enheten som skal monteres for hånd.

Hvis du også bytter ut den gamle kurvmutteren med en mer moderne versjon slipperdu ekstra tilpasning. I stedet for å bli tvunget til å rette skruen mot den festede mutteren i profilen til stativet, henger du utstyret direkte på de gjengede piggene. Dette betyr at du enkelt kan montere tyngre utstyr på egen hånd. Hele monteringsprosedyren er mange ganger raskere, ikke minst hvis du skal bytte plass på komponenter eller demontere.

Men hvis du, mot bedre vitende, vil fortsette med de irriterende kurvmutterne, skaff deg for all del et demonteringsverktøy for kurvmuttertitlesmart monteringsverktøytitle , slik at du ikke blir skadet på de skarpe kantene . En lignende løsning for fiber finnes i tang for LC-kontakter. Det gjør det betydelig enklere å montere fiberkabel i trange ODF og paneler.

KB_mateiralsport_arbetsyta_800.jpg

Skap et fornuftig arbeidsområde

Det er lettere å gjøre det rette hvis du kan jobbe rimelig komfortabelt, men rett rundt dataracket eller egentlig nesten overalt hvor data og elektriske installasjoner er satt opp, mangler du vanligvis et lagringsområde for både små pinaler og verktøy samt en bærbar datamaskin. Hvis dette også er det daglige arbeidsmiljøet, vil ergonomi også være en viktig faktor å vurdere. Gi deg selv gode forutsetninger for effektivt og ergonomisk arbeid med en portabelt magnetisk databord eller et , en utfellbar holder til racken.

KB_mateiralsport_klammerpistol.jpg

Klem fast kabelen med en stiftepistol

Ingen flere blå spiker når du bytter til å klemme fast kabelen med en pistol i stedet for med klassiske kabelstifter. Dessuten går det så mye mer smidig. Metoden lar deg trekke opp et lengre stykke kabel og deretter skyte det fast med en hånd. Resultatet er ryddigere kabling og betydelige tidsbesparelser.

Ovenfor er et utvalg av produkter som ofte ble funnet opp bare fordi noen som deg endelig ble lei av at det ikke fantes noen fornuftig løsning.

Hvis du tror at arbeidet rundt datanettverk og installasjoner kan gjøres enklere, ta kontakt med oss umiddelbart, vi har kanskje allerede løsningen på lager. Og hvis vi ikke har det, lytter vi gjerne til det du trenger og prøver å utvikle det til deg. Det er enkelt å komme i kontakt med oss på chat, e-post og telefon: +46 (0) 8 52 400 700.

Ikke gå glipp av artikler i kunnskapsbanken, abonner på nyhetsbrevet

© Copyright 2023-06-09. Innholdet er beskyttet i henhold til loven om opphavsrett.

Produktområder

 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
164 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå har det skjedd. Noe som allerede var perfekt, har blitt enda bedre. Nye Rackstuds DUO er tre ganger raskere enn vanlig kassemutter ved montering av 1HE-utstyr i serverrom, datasenter, datarom eller lignende. OBS! Produktet er svart.
655 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4091
DIN Skena 19", 483 x 35 x 7,5 mm
946 NOK eks. mva
 
Den smarte delbare kabelgjennomføringen for rask og enkel installasjon av terminert kabel, og som gir den IP54-garanti.
1 480 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Arbeid effektivt i felten med en bærbar arbeidsflate som festes til metall eller henges opp. Tre kraftige magneter eller kroker holder den på plass slik at du får anstendig ergonomi på de vanskeligste stedene. Kraftig bygget med et design som likner på en tynn mappe gjør at den er solid og enkel å ta med seg.
4 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
2 430 NOK eks. mva
 
Nå kan du enkelt beskytte nettverkskabelen utendørs. Ved hjelp av denne beskyttelseskappen får du vanntett kapsling som beskytter installasjonen.
90,30 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå kan hvem som helst skjøte en duplex- eller simplexfiber utendørs. IP68-klassifisert kapsling med LC- eller SC-adapter. Den perfekte løsningen på fuktige, tilsmussede og utsatte steder.
92,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
IP55-klassifisert PC-skap for plassering på benk. Mange arbeidsplasser krever skap som kan plasseres i miljøer der det er mye støv og smuss, men også i miljøer der det av og til blir brukt vann.
11 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ved hjelp av denne fleksible veggbraketten og sammen med Panduits PAN-Ty-kabelstrips Nylon 6.6 får du raskt og pent kabelstripsene på plass på veggen eller lignende.
3 820 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
73,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20111299
5 pack
356 NOK eks. mva
 
Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert.
7 170 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solcelleinstallasjoner, bilindustri, tog, tungt utstyr men også lastebiler trenger riktig tilbehør som utgjør en forskjell. Vi tilbyr smarte og spesialdesignede fester/klemmer for strips tilpasset ekstreme miljøer.
9 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-0100
Smart og praktisk veggskap
2 980 NOK eks. mva
 
Lås fast kablene, så slipper du kostbare driftsavbrudd. Smartkeeper kabellås forhindrer ulovlig tilkobling av nettverkskabelen og gir tryggere drift til en lav kostnad. Helt uunnværlig hvis du vil forbedre sikkerheten for alt kritisk utstyr som ikke allerede er innelåst.
448 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tredelt teknisk skap for fiberfordeling. Spesialutviklet for FTTH-markedet (Fiber To The Home), der du enkelt kan holde kundens og distributørens del adskilt.
1 230 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når du bygger nytt eller kanskje vil ha kapslingen innebygd i veggen i stedet for montert direkte på veggen, er dette løsningen for deg. En stilig, sikker og funksjonell løsning for de fleste bruksområder.
666 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
13 630 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
19" teknisk skap, den perfekte løsningen til mindre installasjoner. Fin og praktisk, i mange størrelser og to farger, grå eller svart samt med glass eller metalldør. Leveres flatpakket for enkel transport og installasjon.
1 250 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert.
7 170 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen. Også tilgjengelig i bredde 800 mm
13 180 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med S1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En finurlig og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen som gjør at utstyret kan forskyves sidelengs for å skape mer plass på den ene eller andre siden.
20 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Hvis du ikke har de høye kravene som F1-skapene representerer, kan du velge den litt enklere F3-modellen hvis vekten er opptil 800 kg. F3 har lånt mange av de beste funksjonene fra F1-skapene for å garantere høy funksjonalitet og kvalitet.
7 820 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter