Meny

  • ...
  • Bygg din egen robot

    Årets sommerhobby for deg som er interessert i teknologi? Men også et morsomt eksempel på hva du kan få til med den modulære IoT-plattformen, noen fester og en 3D-skriver. La roboten vekke din interesse for andre muligheter med den modulære arkitekturen for profesjonelle bruksområder.
  • IoT – idioti og tull?

    Og internett er bare en døgnflue, som daværende kommunikasjonsminister Ines Uusmann faktisk ikke sa, men som SvD la i munnen hennes i 1996. Helt alvorlig. Som ubestridt ener på floskeltoppen for IT-bransjen de siste årene finner vi forkortelsen IoT, eller Internet of Things, som den står for. Tingenes internett, som media kaller det. Som floskel har den ikke nådd opp til klassikere som «ballen er rund» og «livet går videre», men for de fleste er det et både ganske slitent og diffust uttrykk. Her følger et kort resonnement om emnet, med mål om å avgrense og ramme inn, eller iallfall øke forståelsen for hva som definerer IoT.
  • IoT med TIBBO TPS

    Tibbo Tecknology er en av verdens mest lovende utviklere innenfor den nye grenen IoT, Internet of Things. Magasinet CIO Outlook har valgt ut de 25 mest lovende utviklerne, og Tibbo, med sin banebrytende plattform TPS (Tibbo Projekt System), får denne prestisjetunge utmerkelsen.