Meny

 • Guide: velg riktig nettverkstester

  Det kan være vanskelig å vite hva man bør satse på. En enkel kontakttester til noen hundrelapper, et fullblods sertifiseringsverktøy for Cat.8 eller noe midt i mellom, det er det store spørsmålet. La oss først definere noen forskjellige klasser av instrumenter, og fortelle hvordan du best kan dra nytte av dem for å hjelpe deg på veien.
 • De fem vanligste feilene i eiendomsnettet og hvordan du unngår dem

  Når det oppstår et problem i nettverket, har mange av oss en tendens til å søke løsningen i en komplisert innstilling i stedet for først å krysse av for det som er både lett å kontrollere og svært enkelt å rette. Når nærmere nitti prosent av feilene i nettverket skyldes kabelnettet, viser vi her de vanligste feilene og byr på noen tips for hvordan du skal unngå dem.
 • Hvordan fungerer demping i fibernett?

  Mange tar for gitt at lengdeangivelsene på fiberprodukter er nøyaktige, mens de faktisk er veldig omtrentlige. De er basert på antakelser om en bestemt demping, og de har bare blitt gjort mer forståelige ved å bruke kilometer istedenfor desibel. Her gir vi deg kort informasjon om utfordringen og nytten ved å holde oversikt over dempebudsjettet.
 • Hvordan kan man teste USB-enheter over nettverket?

  La oss presentere et alternativt bruksområde for den populære lade-/synkenheten EtherSync.
 • Finn fiberen i en kabelvase

  Å finne lyset i tunnelen, bokstavelig talt, er enklere enn du kanskje tror. Hvis du står med en fibervase i hånden uten å vite noe mer om den andre enden enn at den er koblet til en switch, så kan du likevel raskt identifisere hvilke fibre som er aktive. Les om spørsmålet vi fikk fra Bosse og hvor enkel løsningen skulle vise seg å være.