Meny

 • ...
 • Velg datalenke også ut fra strømforbruk.

  Spar tusener av kilowatt per år i datahallen kun ved å velge riktige 10G-moduler til svitsjene dine. Du reduserer dessuten kjølebehovet og belastningen på svitsjens interne viftesystem når du bestykker SFP+-plassene med en godt avveid kombinasjon av DAC-kabler, AOC-kabler og "vanlige" SFP+ moduler. Ta en titt på vår enkle oppstilling og regn på ditt eget datamiljø.
 • Hva er en datasky?

  Bak mye av det vi liker og bruker hver dag, finnes det en sky eller en skytjeneste, selv om vi ikke alltid tenker over det. Selv om mange mener det er så opplagt at det ikke trenger en forklaring, så finnes det sikkert noen som ikke lenger tør å spørre. Her får du en kort beskrivelse med noen interessante lenker som vi synes gir en god forklaring.
 • En helt unik leverandør.

  Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle sortimentet vårt, og de viktigste kvalifikasjonene er særegne, unikt og smart. Rackstuds skiller seg fra det meste, men samtidig er dette en løsning man nesten ikke klarer seg uten, spesielt hvis man installerer servere i rack- og dataskap. Hvorfor risikere å være uten?
 • Strømlist/uttaksguiden

  I dette avsnittet av strømlistguiden prøver vi å hjelpe deg med å forstå og tydeliggjøre hva de ulike betegnelsene og forkortelsene for inntak/uttak betyr, slik at du enkelt selv kan velge riktig modell og skape dine gen strømlist.
 • Hva polariteten har å bety for MPO/MTP

  MPO muliggjør strukturerte plassbesparelser og stor økonomisk inntjening. Men hva innebærer egentlig denne teknologien, og hvorfor er den bra i visse sammenhenger? Vårt tekniske kompetansesenter har utarbeidet en forholdsvis lettfattelig veiledning som skal gi deg innsikt i mulighetene med MPO, slik at du kan tørre å bruke mer praktiske og prisvennlige løsninger i datasenteret ditt.
 • Hvem f*en har tatt dongelen min?

  Følelsen når man raskt skal ordne en siste detalj før deadline og ønskes velkommen av meldingen «Please insert USB software license ke»?
 • Hvilken MPO trengs for QSFP+ til QSFP+?

  Bruk krysset hun-hun type B
 • Datasenterløsning

  Åpne nettverk er basert på standard, whitebox-maskinvare med et vell av uavhengig, åpen programvare for NOS, SDN, virtualisering og skystyring. Operatører av store datasenter har hatt fordelen med åpne nettverk. Det reduserer utgiftene til nettverksutstyr, automatisert og akselerert bruk av nettverkskapasitet og tjenester, bedre kontroll over utviklingen av utvidede nettverkstjenester, fleksibilitet til å arbeide med bransjeledende leverandører, samt lavere driftsutgifter.
 • Fiberkontakter og sliping

  Når man skal velge type kontakt for fiberen, snakkes det om ulike utførelser, for eksempel LC UPC eller LC APC. I teksten nedenfor forklarer vi begrepene rundt fiberkablers sliping.
 • Top of Rack eller End of Row

  Moderne datasenter møter en rekke utfordringer. Det stadig økende kravet til fremkommelighet, kapasitetsøkningen per høydeenhet som gir enda flere servere i hvert rack, høye kvadratmeterpriser på strategiske beliggenheter, strømeffektivitet og klimakontroll er bare noen eksempler på kompliserende faktorer. Her gir vi en enkel forklaring på de to populære metodene: ToR og EoR.