Meny

Skriv ut skilt

Vårt utvalg av skrivere dekker alle typer merking. Her går vi gjennom systemene som er for litt større etiketter for å merke maskiner, rømningsveier eller instruksjoner på en etikett som er egnet for miljøet den skal være i.

BradyJet-Serien

BradyJet-skrivere er en serie blekkskrivere som er spesialdesignet for å skape fargerike og holdbare etiketter og markeringer av høy kvalitet for ulike industrielle bruksområder. Disse skriverne er spesielt nyttige når det gjelder å lage tydelige og tilpassede etiketter for sikkerhet, identifikasjon og organisering i ulike arbeidsmiljøer.

En av hovedfordelene med BradyJet-skrivere er deres kapasitet til å produsere fargerike etiketter med høy oppløsning og holdbarhet. De er optimalisert for utskrift av både enkle og komplekse markeringer som kan inkludere tekst, bilder, strekkoder og andre grafiske elementer.

Disse skriverne bruker termisk blekkskriverteknologi for å sikre høy kvalitet på utskriftene. De er tilpasset forskjellige typer merkematerialer og kan trykkes på forskjellige overflater og underlag, noe som gir fleksibilitet i å lage tilpassede etiketter for forskjellige formål.

BradyJet-skrivere er spesielt nyttige på områder som sikkerhetsmerking, laboratoriemerking, produktmerking og anleggsmerking der behovet for fargerike og detaljerte etiketter er viktig for å forbedre visuell kommunikasjon og identifikasjon.

I tillegg er disse skriverne ofte knyttet til programvareplattformer, for eksempel Brady Workstation, noe som gir brukerne enkelhet og fleksibilitet i å lage og produsere tilpassede markeringer med høy presisjon og skarphet.

Tilpass skiltingen din med Brady Workstation

Brady Workstation er en omfattende programvare designet for å lette opprettelse og utskrift av tilpassede etiketter og markeringer. Det er et kraftig verktøy som lar brukerne designe, redigere og skrive ut forskjellige typer etiketter for forskjellige applikasjoner og bransjer.

Denne plattformen gir brukerne tilgang til en rekke funksjoner og verktøy for å lage profesjonelle etiketter skreddersydd for spesifikke behov. Med et intuitivt brukergrensesnitt og enkelhet i designprosessen kan brukere lage egendefinerte etiketter med tekst, grafikk, strekkoder og andre elementer.

Brady Workstation inneholder en rekke apper og moduler som passer til ulike merkingsbehov. Dette kan inkludere apper for sikkerhetsmerking, elektrisk og datacom-merking, laboratoriemerking og mye mer. Fleksibiliteten gjør at brukerne kan lage alt fra enkle etiketter til mer komplekse markeringer med høy presisjon og kvalitet.

Ved å integrere ulike typer skrivere og merkemateriell gjør Brady Workstation det enkelt å lage og produsere etiketter som er optimalisert for spesifikke bruksområder og industristandarder. Det er et verktøy som streber etter å gjøre merkeprosessen enkel, effektiv og tilpasningsdyktig for å møte varierende behov på tvers av bransjer og applikasjoner.

Produktområder

 
Med BradyJet J4000 tar skoler merkeprosessen til et nytt nivå når det gjelder tydelig og sikker merking av kjemikalier, oppbevaringsrom og skolelokaler.
43 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter