Meny

Nettverkskabel som både Patch og installasjon

Velg å kjøpe den som 305 meters forpakning eller det antall meter du trenger. Installasjonskabel er solid og består av en leder, brukes for installasjon, såkalt fast montering. Patchkabel er flertrådet og brukes for å patche mellom svitsjer, patchpaneler, uttak med mer. De fleste av våre nettverkskabler er LSZH , Low Smoke Zero Halogen, noe som gjør den egnet i offentlige miljøer. 

UTP = uskjermet, PIMF = skjermet 

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

15

Kategori

Vis mer

Farge

Vis mer

Miljø

Vis mer

Lengde (m)

 
Cat.6A utendørskabel med polyesterfilmtetning for optimal vannbeskyttelse 305 m på trommel eller som 100 m på trommel. Kabelen kan også kjøpes som metervare.
5 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Installasjonskabel for nettverk, kobber med maksimal ytelse. Kjøpes på 305 m trommel eller 100 m trommel. Kabelen kan også kjøpes som metervare. De fleste av nettverkskablene våre er LSZH (Low Smoke Zero Halogen), noe som gjør dem velegnet i offentlige miljøer. CPR-sertifisert.
3 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser ledningene dine med Cat6 UTP slim. Med sin ytterdiameter på 4,1 mm sparer du plass og kan lettere installere kabler på trange områder. Smidigheten til kabelen gir også krappere bøyeradius og fleksibilitet.
816 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser kabelleggingen med Cat6 U/UTP slim. Med sin ytterdiameter på 4,1 mm sparer du plass og kan lettere installere kabler på trange områder. Smidigheten til kabelen gir også krappere bøyeradius og fleksibilitet.
944 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Installasjonskabel for nettverk kobber med maksimal ytelse. Du kjøper den i pakke på 305 meter eller som metervare. De fleste av nettverkskablene våre er LSZH (Low Smoke Zero Halogen), noe som gjør dem velegnet i offentlige miljøer. Les mer
4 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Cat.6 utendørskabel med polyesterfilmtetning for optimal vannbeskyttelse, 305 m trommel eller som 100 m trommel. Kan også kjøpes som metervare.
5 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Installasjonskabel for nettverk, kobber med maksimal ytelse. Du kjøper den på 305 m trommel eller på 100 m trommel. Kabelen kan også kjøpes som metervare. De fleste av nettverkskablene våre er LSZH (Low Smoke Zero Halogen), noe som gjør dem velegnet i offentlige miljøer. CPR-sertifisert.
4 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser kabelleggingen med Cat6 F/UTP slim. Med ytre diameter på 4,7 mm sparer du plass, og det blir enklere å installere kabler på trange steder. Kabelens smidighet gir også muligheten for krappere radier og fleksibilitet
946 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Perfekt forlengelse for midlertidige nettverkskabler som brukes under arrangementer, presentasjoner, kurs, konferanser, messer, kamerabiler, nødsituasjoner med mer. Et uunnværlig produkt for alle teknikere som jobber med midlertidige LAN-tilkoblinger over lange avstander, for eksempel måleseksjoner eller i utvendige kamerabiler. Integrert uttak Cat.6A 1 x RJ45 med støvdeksel og 1 x Cat.6A RJ45.
3 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Patchkabel för nätverk koppar med högsta prestanda. Du köper den på 305m trumma eller som metervara. Merparten av vår nätverkskabel är LSZH = Low Smoke Zero Halogen vilket gör den lämplig i offentliga miljöer. CPR certifierad.
2 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112573
50 m, Cat6 U/FTP
3 490 NOK eks. mva
Vare.nr 106-8150
Cat.6 LSZH UTP patch 50m ring (med RJ45-kontakter)
466 NOK eks. mva
Vare.nr 20114071
S/FTP, 100 m, blå
2 530 NOK eks. mva
 
Patchkabel för nätverk koppar med högsta prestanda. Du köper den på 305m trumma eller som metervara. Merparten av vår nätverkskabel är LSZH = Low Smoke Zero Halogen vilket gör den lämplig i offentliga miljöer. CPR certifierad
3 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Installasjonskabel kobber med høy ytelse, du kjøper den på trommel med 305 meter eller som metervare. De fleste av nettverkskablene våre er LSZH (Low Smoke Zero Halogen), noe som gjør dem velegnet i offentlige miljøer.
1 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter