Meny

KVM-svitsjer Datasenter

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

11

Modell

Vis mer

Grensesnitt

Vis mer

Oppløsning

Vis mer
3 250 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Dominion KX III fra markedsledende Raritan setter nye standarder for trygg, rask og utvidbart løsning i KVM-over-IP. Gjelder det fjernkontroll av servere i alt fra testlab, små datarom til de største og mest krevende.
64 240 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 190-7492
90-7492 – Rackmontering universal SmartAVI
2 390 NOK eks. mva
Vare.nr 140-0510
48 portar, RJ45, 19'' rack
54 940 NOK eks. mva
 
Raritan's MasterConsole® Digitale KVM-svitsj er ideell for små og mellomstore bedrifter som trenger å ha et sentralisert tilgangspunkt til flere servere. MCD-en støtter HD-videooppløsningen på opptil 1920x1080 via standardkabler i kategori 5/6/6e. Videogrensesnittet er tilgjengelig i flere formater og støtter Analog VGA og Digital DVI, HDMI og DisplayPort. Stereolyd støttes også ved å bruke VGA-kombinasjonskabler eller MCDs HDMI-adaptere.
12 860 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Raritans kostnadseffektive Dominion® LX II er designet for små og mellomstore bedrifter (SMB), og gjør det mulig for IT-, datasenter-, laboratorie- og nettverksadministratorer å fjernstyre datamaskiner og serielle enheter for å maksimere oppetiden, unngå reiser og løse problemer på en rask måte.
20 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Digi Passport fra Digi International gir enda enklere drift og overvåking av enheter med konsollporter (serielle RS232). Nå med freeKVM som gjør at du kan få et grafisk grensesnitt til samtlige servere helt uten tradisjonelt KVM-tilbehør.
23 430 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
3 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109865
for Raritan KX III og LX II
11 970 NOK eks. mva
 
Denne intuitive KVM-serien fokuserer på hurtigtaststyring av hele systemet, basert på en sender og mottaker som gir enkel installasjon. Systemet kan skaleres og utvides til 999 stasjoner og støtter også videovegg. Hver bruker kan enkelt bytte fra hvilken som helst konsoll til hvilken som helst datamaskin i systemet ved hjelp av intuitive hurtigtastkommandoer. Senderne og mottakerne er koblet til en POE Gb-bryter som også forsyner enhetene med strøm. Videosendere kobles til datamaskiner eller videokilder og gir HDMI 4K-videogrensesnitt. Brukere kan også koble multimonitor til systemet ved hjelp av senderenheter med støtte for to skjermer.
5 980 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Raritan Dominion er en av modellene fra den seneste generasjonen digitale KVM-svitsjer fra Raritan. SX modellen er strengt seriell, men som andre produkter i Dominion-serien har du begge nettleserbasert fjernstyring via IP og lokal tilkobling integrert i én enhet.
23 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter