Meny

Smarte løsninger til nettverksmiljøet ditt, der support og rådgivning alltid er inkludert i prisen. Ta gjerne kontakt hvis du trenger hjelp med noe. Vi har lang erfaring og omfattende kunnskap om nettverk, vi liker å hjelpe til, og vi svarer umiddelbart på telefon, e-post og chat.

Direktronik SFP – enklere og rimeligere
Siden vi alltid tilbyr personlig teknisk rådgivning og brukerstøtte, og samtidig svarer i løpet av tre ring
Detaljhandel overvåking
I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?
Smarte kjøretøy
Smarte kjøretøy gir helt nye muligheter for å effektivisere og kontrollere transporter.
PoE for DIN-montering
Vi har mange hundre helt unike produkter som sjelden får sin rettmessige plass i rampelyset, fordi du ikke vet at de finnes og heller ikke leter etter dem. Ofte utfordrer de etablerte løsninger og tilbyr noe smartere. I dag ser vi nærmere på og slår et slag for PoE-løsninger for industrielle nettverksapplikasjoner.
Smartkeeper kabellås og portplugger
Unngå driftsavbrudd og hindre uautorisert tilgang ved å låse fast kabler og plugge ledige porter. Fargekodede eller unike nøkkelsystemer og et komplett utvalg av låser for alle IT- og AV-relaterte porter sørger for driftssikkerhet og effektiv administrasjon.
Rackstuds er fremtidens kassemutter
Rackstuds, ideen som Peter Stothers fikk allerede i 2000, men som det tok 10 år med eksperimentering og testing å ferdigstille. Hittil har Rackstuds solgt mer enn 1,5 millioner enheter over hele verden.