Meny

Låsbart – for funksjonene du ikke vil gi slipp på
Nettverksporter i offentlige miljøer blir stadig utsatt for nysgjerrige øyne. Tomme uttak blir til oppbevaringsplasser for tyggegummi og brukt snus. Der det sitter kabler, lurer man på hva som skjer hvis man trekker dem ut, og man trenger ikke å være mer nysgjerrig enn det for å prøve. Det oppstår sjelden alvorlige problemer, men ofte fører det til tidkrevende driftsproblemer. Lås fast strømkabelen og nettverkskabelen, eller plugg igjen uttakene du ikke bruker, så sparer du mye tid og frustrasjon. Det koster noen tiere ekstra, men det lønner seg raskt.
Detaljhandel overvåking
I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?
Smarte kjøretøy
Smarte kjøretøy gir helt nye muligheter for å effektivisere og kontrollere transporter.
PoE för DIN-montage
Vi har hundratals helt unika produkter som sällan får sin rättmätiga plats i rampljuset, eftersom du inte vet om att de finns och heller inte söker efter dem. Ofta utmanar de en etablerad lösning och erbjuder något smartare. Idag tittar vi närmare på och slår ett slag för PoE-lösningar för industriella nätverksapplikationer.
Vare.nr 133-1740
ECS3600-seriens L3-rutingsvitsjer passer bra til dagens moderne arbeidsmetoder med mindre avdelinger, prosjekt- og arbeidsgrupper som gjerne skaper høye lokale belastninger på det interne nettverket eller kanskje håndterer konfidensiell informasjon.
7 510 NOK eks. mva
Vare.nr 133-1730
ECS4660-28F, flaggskipet blant Edge-Cores L3-svitsjer for operatørs-, netteier- og telekommiljø, utforderer de etablerte fabrikantene med et gjennomtenkt og kraftig produkt.
44 550 NOK eks. mva
Vare.nr 133-6060
ECS4620 fra Edge-Core er en familie med Layer 3-svitsjer med gigabit-hastighet på de 24 eller 48 portene samt 10G på linkportene. Ideelt når man trenger å levere gigabit helt ut til sluttbrukeren eller for å transportere store mengder med data internt eller mellom datahallene.
12 450 NOK eks. mva
Vare.nr 133-0792
ECS4610-serien er ideell for tjenesteleverandører, bedrifter eller datasenter eller drift av kjernenettet. Det gir høy ytelse, fleksibel stacking, wire-speed L2 håndtering og L3 ruting. Svitsjen har også omfattende QoS og avanserte sikkerhetsfunksjoner som gir en sikker, distribuert drift på nettverket.
17 550 NOK eks. mva