Meny

Detaljhandel overvåking

I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?

Gjennomsnittlig reduserer avfall i butikken med 78% når kameraene er installert, mener handel Institute en fersk rapport, så som har råd til å gi opp? Samtidig må du komme til den riktige stemningen, investert i ny innredning og er forsiktig med detaljene for å maksimere resultatet så langt både fantasi og budsjett lov..

Hvis man lar kameraet være en del av interiøret, opprettholder man synligheten, men uten å gjøre den avskrekkende iøynefallende

Da vil man ikke gi kundene følelsen av å ufrivillig være en del av Big Brother, men likevel skal de som besøker butikken for å rekognosere, skjønne at overvåkningen er effektiv. Synes, men ikke forstyrre.

Løsningen er en godt balansert installasjon som oppfyller de to hovedkravene: Identifisering og oversikt uten å være påtrengende for de ærlige, men tilstrekkelig tydelig for de få tyvene.

Øyekontakt garanterer identifisering - plasser kameraet i dørkarmen

De takmonterte kameraene er nødvendige for å få overblikk og for å dokumentere hendelsesforløp, men når man i neste trinn skal identifisere enkeltpersoner, må kameraene se gjesten i øynene. Den mest effektive og minst iøynefallende måten å plassere det på, er i døråpningen, i dette tilfellet kamuflert av tapen for vurdering av lengde som mange allerede er vant til å se.

Fish-Eye er maksimalt plassbesparende og perfekt når man ikke har mulighet til å velge innfelt montering

Med Fish-Eye dekker man alle synlige overflater fra ett sted, og på den måten kan man redusere det totale antallet kameraer. De er tynne og ligger flatt mot taket, noe som også gir et integrert inntrykk. En skjult krans med infrarøde pærer lyser opp om natten og gir denne modellen et overtak sammenliknet med de innfelte, som ikke kan brukes når det er helt mørkt.

Din omsetning per år x 0,0138 x 0,78 = Ditt budsjett 

Ja, du kan raskt regne ut en kameraløsning. Hvis du har omsetning på to millioner, sparer du mer enn 20 000 i året. Iallefall statistisk sett. Kanskje er din bedrift mer utsatt en dette?

Produktområder