Skriv inn din e-post
Produkter
Finn blant alle våre produkter
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Andre måter å finne på
Gjennomsnittlig reduserer avfall i butikken med 78% når kameraene er installert, mener handel Institute en fersk rapport, så som har råd til å gi opp? Samtidig må du komme til den riktige stemningen, investert i ny innredning og er forsiktig med detaljene for å maksimere resultatet så langt både fantasi og budsjett lov..
Da vil man ikke gi kundene følelsen av å ufrivillig være en del av Big Brother, men likevel skal de som besøker butikken for å rekognosere, skjønne at overvåkningen er effektiv. Synes, men ikke forstyrre.
Løsningen er en godt balansert installasjon som oppfyller de to hovedkravene: Identifisering og oversikt uten å være påtrengende for de ærlige, men tilstrekkelig tydelig for de få tyvene.
De takmonterte kameraene er nødvendige for å få overblikk og for å dokumentere hendelsesforløp, men når man i neste trinn skal identifisere enkeltpersoner, må kameraene se gjesten i øynene. Den mest effektive og minst iøynefallende måten å plassere det på, er i døråpningen, i dette tilfellet kamuflert av tapen for vurdering av lengde som mange allerede er vant til å se.
Med Fish-Eye dekker man alle synlige overflater fra ett sted, og på den måten kan man redusere det totale antallet kameraer. De er tynne og ligger flatt mot taket, noe som også gir et integrert inntrykk. En skjult krans med infrarøde pærer lyser opp om natten og gir denne modellen et overtak sammenliknet med de innfelte, som ikke kan brukes når det er helt mørkt.
Ja, du kan raskt regne ut en kameraløsning. Hvis du har omsetning på to millioner, sparer du mer enn 20 000 i året. Iallefall statistisk sett. Kanskje er din bedrift mer utsatt en dette?
Skreddersy løsninger for å overvåke, kontrollere og automatisere kritiske miljøer. Temperaturovervåking av et datarack, total kontroll over flere hundre noder i en serverhall, ekstern administrasjon av utstyr som ikke er tilgjengelig, kjøle- og fryserom.