Meny

AV over IP – strøm media via Ethernet

Direktroniks mål om å tilby dataprodukter ut over det vanlige gjelder også distribusjonsprodukter for AV over IP. Ta overføringen av multimedia og AV til nye nivåer med velprøvde løsninger som gjør ting enklere – uansett oppløsning og nettverkstype. Fra 720p komprimert til ukomprimert 4K finnes det produkter for ethvert behov og ønske

Via en IP-nettverksteknologi av industristandard får man den mest skalerbare, fleksible, kostnadseffektive og lettkontrollerte måten å sende HD-video til en valgfri skjerm i et rom, et kontor, en bygning, en arena, et TV-studio eller et annet broadcastingmiljø på.

zyper4K_video_över_IP_800.jpg

Markedsledende produkter og løsninger for området AV over IP gir overføring med enestående kvalitet og ytelse. Uansett om det gjelder flere kodere og dekodere for ukomprimert 4K-video over 10G Ethernet uten forsinkelser, en fleksibel matrisebryter for samtidig og uavhengig veksling, eller en stor matriseruter med mange inn- og utganger for både kobber- og fibertilkobling. Disse løsningene kombinert med det store utvalget av fiberkonvertere klarer stort sett alle kombinasjoner av både analog og digital video.

Videokodere og dekodere

Produktfamilien ZyPer fra amerikanske ZeeVee er en velprøvd løsning for å distribuere og håndtere AV over IP, inkludert støtte for ukomprimert 4K, UHD, 1080p til VGA for varierende formfaktor og de fleste typer innkommende signal.

Tiår med erfaring innen videokoding og IP-nettverk gir koderne og dekoderne i ZyPer-familien muligheten til raskt å sette i drift AV-løsninger o ubegrenset skala, med uovertruffen ytelse, og det over IP-nettverk av industristandard.

Flödesschema.png

Alt kan transporteres overalt (video, lyd, USB, IR, RS232). Legg til kilder og skjermer etter behov

Takket være optimal AV-kvalitet med stort sett ubegrenset skalerbarhet og urokkelig pålitelighet, er produktene implementert i noen av de mest krevende omgivelsene, inkludert sportsarenaer, luksusyachter, universitetslaboratorier, offentlige romprogrammer samt hovedkontor for Fortune 500-selskaper.

En imponerende liste over funksjoner inkluderer innebygd støtte for videovegger, multivisning, soner, signaltransport over kabel eller fiber samt et nettverksbasert administrasjonssystem som gir raskere og enklere installasjon og ekspansjon.

Koderne og dekoderne fra ZeeVee er delt inn i to produktgrupper. ZyPer4K for ukomprimert overføring i 10 Gb nettverk, og ZyPerUHD for komprimert overføring i 1 Gb nettverk. Produktene gjør det mulig å sende krystallklar høyoppløst video og analog og digital lyd stort sett overalt der man kan strekke en nettverkskabel.

AV_över_IP_Komprimering.png

Ukomprimert i 10 Gb nettverk, og komprimert i 1 Gb nettverk

H.264-koder

ZeeVees produkter for strømming av video gjør det mulig for brukere å raskt og enkelt levere TV-program, digitale skilt eller annet brukerskapt innhold til valgfri skjerm i et IP-nettverk. Strøm opptil fire kanaler via ZyPer MX4-100 (to med MX2-100) h.264-koderne til set-top-bokser som støtter avspilling via både IP- og RF-kilder.

20102706_ZyPer_MX4-100_award.jpg

TV/bredbåndsboks (set-top-box) for RF og IP

STBi3 er en IP-dekoder som støtter H.264 UDP- og RTP-strømmer via 100 Mb / kobber med utgående HDMI. RF-tuner for dekoding av QAM-signaler over coax. Enheten støtter PoE og kan automatisk registrere strømmer fra ZyPerMX, ZyPerMX2/4, HDBridge og ZvPro iSeries. STBi3 leveres med fjernkontroll, batterier, strømforsyning og HDMI-kabel.

Integrert løsning for kontroll av AV over IP,

Kjernen for alt utstyr fra ZeeVees AV over IP-produkter er ZyPer Management Platform, som har en robust API for sømløs integrasjon av tredjepartskontroll. ZeeVee har gjort det enkelt for integratorer å kjøre favoritten sin blant løsninger for AV-kontroll ved å tilby ferdigkonfigurerte moduler. Per i dag finnes det moduler for Crestron, Control 4, RTI, SAVI og DTV Game Control – og det utvikles enda flere kontinuerlig.

control4-interface.gif

Ferdigkonfigurert modul for Control 4

Hvis du har spørsmål eller ønsker rundt produkter for AV over IP, strømming av video eller andre områder som stiller strenge krav til hastighet og pålitelighet, er Direktroniks prisvinnende kundeservice alltid tilgjengelig* på telefon, e-post eller chat.

*) hverdager mandag–fredag 08.00–17.00

© Copyright 22.10.2020, innholdet er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett

Produktområder

 
Med ZyPerUHD koder og dekoder kan du enkelt distribuere video opptil 4K fra valgfri kilde til et ubegrenset antall skjermer direkte over en standard Gigabit nettverksswitch. Via vanlige CatX-kabler av industristandard kan man sende lyd og bilde fra alle HDMI-kilder i opptil 100 meter – med et sylskarpt bilde
13 750 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når bildekvalitet og ingen forsinkelse er ekstremt viktig, finnes det ingen alternativer til koderne og dekoderne i ZyPer4K-serien. De leverer ukomprimert 4K, stort sett helt uten forsinkelser. Alt administreres og styres enkelt via ZyPer Management Platform
31 700 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20102705
Tokanals H.264 HD-koder, 1080p, 2 HDMI 1.4-innganger
22 870 NOK eks. mva
Vare.nr 20102706
Firekanals H.264 HD-koder, 1080p, 4 HDMI 1.4-innganger
34 310 NOK eks. mva
Vare.nr 20102707
TV/bredbåndsboks (set-top-box) for RF og IP
5 070 NOK eks. mva