Meny

Sørg for riktig temperatur ved kjøletransport

De trådløse miljøsensorene våre sender GPS- og temperaturdata over mobilnettet til en gratis skytjeneste, slik at du får kostnadseffektiv og sikker kontroll over både temperaturen i kjølebilene og deres posisjon. Kan skaleres i det uendelige. Uansett om du har en bil som kjører kjølevarer eller hundre som leverer matkasser, kan du bruke loggerne våre til å sikre og bevise overfor kunden at du har oppfylt kravene i verdikjeden, og at varene ble transportert på den beste måten.
 

Har matkassen riktig temperatur hele veien frem til kunden?

Vi har vel alle opplevd at melken har blitt sur på en varm sommerdag. Og det er kanskje ikke så farlig om det er vi selv som har forårsaket det – hjemme. Men som kunde stiller man strengere krav, og hvis sur melk fører til sure kunder for firmaet som har ansvaret for å frakte matkassen hjem, eller for å frakte kjølevarene til butikken, blir skaden betydelig større.

Enkelt, kostnadseffektivt og sikkert

I dette tilfellet er løsningen for å unngå sure kunder våre miljøsensorer. De gir full kontroll i en gratis app og skytjeneste, selv om sensoren mister tilkoblingen til mobilnettet. I skyen er det inkludert 200 MB gratis lagring og et ubegrenset antall sensorer, noe som rekker til cirka ett års historikk for seks sensorer som logger hvert tiende minutt. Ekstra lagringsplass kan kjøpes. Sensoren har også en innebygd logger for 300 000 måleresultater, slik at du garantert ikke går glipp av måledata hvis nettverket er nede. Når nettverket er oppe igjen, synkroniseres dataene automatisk til skyen. Hvis lagringsplassen i skyen begynner å bli full, kan du eksportere ut eksisterende data, eller oppgradere kontoen mot en kostnad.

Kvalitetsstempel, eksporter data og vis til oppdragsgiveren  

Alle data lagres i en gratis skytjeneste, slik at du kan vise data over tid samt eksportere dem, hvis oppdragsgiverne dine ber om det. Dermed kan du både garantere og bevise at transportene følger de avtalte reglene. Du kan også velge grenseverdier, slik at du blir varslet hvis verdiene avviker.  

20109265 GPS.jpg

20109265_map.png
 

Hvorfor trenger jeg Direktroniks mobile sensorer ved transport av kjølevarer?

  • Du trenger ikke annet utstyr eller gateway (bortsett fra SIM-kort). Sensorene kobler seg til mobilnettet.
  • 4" display for avlesning på stedet.
  • Kostnadseffektiv installasjon, siden de trådløse sensorene er batteridrevne.
  • Kan bygges ut «i det uendelige». Skytjenesten kan håndtere mange sensorer.
  • Nye sensorer legges enkelt til ved hjelp av QR-kode
  • Skytjeneste med dashbord og alarmfunksjon er inkludert.
  • App for kontroll og varsling på mobiltelefon.

 

Kontakt oss gjerne. Vi svarer innen tre ringesignaler, og vi hjelper deg gjerne med å velge den riktige løsningen for deg. 

 

 

 

Produktområder

 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 580 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter