Meny

Hvordan står det til på arbeidsplassen?

Mange av oss bruker store deler av arbeidstiden vår innendørs på kontorer, butikker, sykehus, skoler og så videre. Derfor er det ingen nyhet at innemiljøet og luftkvaliteten ekstremt viktige faktorer for at vi skal trives, prestere og være friske.

Sukk, stønn og pust

En mørk og regnfull novemberdag kreves det ekstra motivasjon og innsats for å yte maksimalt en hel dag på jobb. Men hvis mønsteret gjentar seg, at du hver ettermiddag er sliten og kjenner hodepinen komme snikende, at det svir i øynene og at nesen begynner å renne, kan det hende at ikke alt er som det skal være med innemiljøet på arbeidsplassen. Problemet er at det ofte er vanskelig å sette fingeren på hva som er galt, og ikke minst å bevise det overfor for eksempel gårdeieren eller utleieren. 

Smerter i korsryggen eller stive skuldre kan kanskje lindres med et naprapatbesøk, hev- og senkbare pulter eller nye ergonomiske stoler. Men hva gjør man hvis man har mistanke om at ventilasjonen ikke fungerer, eller at det er helseskadelige stoffer i luften?    

Sørg for at luften du puster inn, oppfyller forventningene dine

 

Slik har arbeidsplassen din det – svart på hvitt

Det er vanskelig å stille krav til en utleier hvis man ikke har faktiske data. Multisensorene våre kontrollerer løpende de viktigste parametrene for å kvalitetssikre luftkvaliteten på arbeidsplassen. Du får umiddelbart en beskjed i displayet hvis noe er galt, i form av trafikklyssystemet med smilende, nøytralt eller surt smilefjes. Sensoren kan også varsle lokalt ved hjelp av blinkende LED og lydsignal. Ganske enkelt svart på hvitt om inneluften holder mål.

Ved hjelp av appen og skytjenesten kan deretter du og gårdeieren analysere dataene videre og se hvordan måleverdiene endres over tid når forbedringstiltak iverksettes. 

20109595 office_1.JPG

20109595.JPG

 

Kvalitetsstempel, også for deg som er gårdeier eller utleier

Å som utleier av en eiendom eller et kontorlokale kunne bevise at innemiljøet oppfyller alle forventninger til korrekt ventilasjon, temperatur og luftfuktighet. Samt å kunne dokumentere at luften ikke inneholder allergifremkallende (COHO formaldehyd) flyktige giftige stoffer TVOC (Total Volatile Organic Compounds) er naturligvis et kvalitetsstempel som gir deg en fordel sammenlignet med andre utleiere. 

 

LoRaWAN gateway for kontor

Hvorfor skal jeg installere Direktroniks multisensorer på arbeidsplassen?

  • Se svart på hvitt om alt er som det skal være med inneluften
  • Display for avlesning på stedet.
  • Lokal alarm på sensoren i form av LED eller lydsignal
  • Skalerbart – start med én sensor, og bytt ut til flere hundre
  • Skytjeneste med dashbord 
  • Enkel installasjon med batteridrevne sensorer

Kontakt oss gjerne på info@direktronik.se eller +46 (0) 8 52400700. Vi svarer innen tre ringesignaler, og vi hjelper deg gjerne med å velge den riktige løsningen for deg. 

 

Produktområder

Vare.nr 20117842
DirektNet LoRaWAN Startpaket
9 290 NOK eks. mva
 
LoRaWAN®-gateway innendørs IP65 med SX1302 LoRa-chip og firekjerners CPU. Støtter tilkobling av mer enn 2000 sensornoder av valgfri type med en rekkevidde på 15 km i fri sikt og cirka 2 km i bymiljø. Det finnes støtte for både kablet Ethernet, Wi-Fi og mobiltilkobling 3G/4G med failoverfunksjon for full redundans og driftssikkerhet. Innebygd nettverksserver og også innebygd støtte for Milesight IoT cloud hvis man enkelt vil komme i gang med IoT-løsningen sin. Strømforsynes via PoE eller 12 V.
4 360 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Mange av oss bruker store deler av arbeidstiden vår innendørs på kontorer, butikker, sykehus, skoler og så videre. Derfor er det ingen nyhet at innemiljøet og luftkvaliteten ekstremt viktige faktorer for at vi skal trives, prestere og være friske. Med vår multisensor viser displayet en indikasjon hvis noe er galt, og alle data sendes til LoRa-skyen din for grundigere analyser og videre kontakt med gårdeieren. Du ser svart på hvitt om luften du puster inn, holder mål.
3 890 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20114207
Ljud buller sensor
869 NOK eks. mva
Vare.nr 20109599
Arbetsplatssensor Vit
4 030 NOK eks. mva
8 130 NOK eks. mva
Vare.nr 20115402
Påfyllingssensor, LoRaWAN
949 NOK eks. mva
Vare.nr 20104286
Temp. Luftfuktighet, bevegelse, lys, lufttrykk, CO2, TVOC
3 570 NOK eks. mva
Vare.nr 20117055
Ethernet, LTE/4G backhaul, enkel montering
3 300 NOK eks. mva
Vare.nr 20117056
Innebygd Wi-Fi og LoRaWAN-antenne
1 430 NOK eks. mva